When life gives you lemons…

Så siges det, at man skal lave lemonade. OK metafor om at få det søde ud af det sure. Men ved I hvad? Det kan man sgu’ bare ikke altid!

For – hvem fanden gider have lemonade lavet på “jeg-ved-ikke-om-jeg-har-et-job-om-en-måned” eller en “jeg-har-brugt-alle-mine-penge-på-gin-inden-jeg-købte-julegaver-smoothie”?? Det bliver ihvertfald et pænt nej tak herfra.

Men trods alt kan man jo lave lemonade af citroner. Hvis man altså har en ordentlig røvfuld sukker. Nu skal jeg vise jer noget, som man kan bruge til absolut INTET, hvis man er mig…..

Jeg troede forleden, at jeg havde vundet den helt store PRIIIIZE, at jeg var Kusine Højben og jeg kunne slet ikke få armene ned.

Jeg var til julebanko (..lad os ikke komme ind på det, jeg blev grebet af en stemning) og vandt den SEJESTE julekalender i æske af træ med guldskrift og teksten hjemmelavet chokolade udenpå – tjek den lige:

 

Calendar of betrayal...

Calendar of betrayal…

Er den ikke for vild? Jeg glædede mig helt vildt i fjorten dage til at sætte tænderne i hjemmelavet choko – én dag af gangen, naturligvis….. MEN! Så sker det her: (se film på linket, hvis du kan eller pic herunder)

Kalenderfilm

Kalender indhold

—————— DET ER FUCKING MARCIPAN – – – HVERT ENESTE STYKKE!!———————-

 

S’jøst, marcipan??! Ad ad ad, det er det næstværste ved jul, lige efter ris-a-la-mande (ok, den ved jeg godt, at jeg står ret alene med), men jeg kan altså ikke li’ det! ØV! Og man kan sgu’tte presse det om til lækker, læskende lemonade eller blande det op med gin, vel! Nå!

Men så gælder det vist om at være kreativ, innovativ, at tænke ud af boksen og være proaktiv. Har jeg hørt. Såååå har jeg tænkt mig at starte hver eneste morgen de næste 23 dage med at slikke chokoladen af 23 Albino-Djævle-sukker-klatter? Ja, det har jeg. Amen.

Tagged , , ,

13 thoughts on “When life gives you lemons…

 1. Singlehviskeren siger:

  Eller en endnu bedre ide – kast den i grams til en af dine læsere 😉 som selvfølgelig godt kan lide marcipan! ;D

  • Kirlir siger:

   Aj, folk skal da ikke tro, at jeg er en fedterøv? 🙂

   • Singlehviskeren siger:

    Haha nej selvfølgelig da ikke 😀 det var skam også bare ment som et alternativ til at du skulle slikke chokoladen af 24 stykker marcipan ;D et rigtig godt alternativ hvis jeg selv skal sige det 😉

 2. Cæcilie siger:

  Jeg er SÅ meget med dig på den her!!! Fandt som 4-årig ud af hvor klamt marcipan er – og slikkede alt chokoladen af marcipanbrødet under bifbesøget til Den Lille Havfrue… Har ikke prøvet siden (altså det med chokoladen – biffen har jeg dog besøgt af og til…)
  Elsker til gengæld risalamande 😉

  • Kirlir siger:

   Ahmen altså, der er potentiale for et “stop-marcipan”-oprør! Det er for dåååårligt, nu vi er SÅ mange, der hellere var fri. Vi kan dele – du får risalamanden, jeg får mandlen:)

 3. Skalotteløg siger:

  Kan man ikke? Men har du prøvet?!

 4. Yeeees, I hear you! Bryder mig absolut heller ikke om hverken marcipan eller risalamande – så du er ikke alene. 🙂

 5. […] gjorde det vist rimelig klart forleden, at der er en del ting ved julen, som jeg ikke bryder mig om. Fx marcipan. Men har det altid været […]

 6. Miriam siger:

  Fucking hader marcipan. Skaberen af den måske eneste slags kage i verden, der altid skuffer. Rend mig, kransekage.

En femmer for dine tanker...