Uh, Secrets! #1

Dette indlæg er automatisk lagt til at blive udgivet i dag kl 05.59, men det er skrevet aftenen forinden (wow, ‘dem technical skills)…

Bare rolig, der er en pointe, det er ikke bare for at være irriterende – Hvorfor netop kl. 05.59? og hvorfor netop i dag?

Fordi jeg på præcis det klokkeslæt meget gerne skulle blive samlet op af en bus på en kold, mørk og (muligvis) regnvåd vej lidt uden for Århus.

Bussen skal køre mig til en station, hvorfra jeg skal tage et tog, som skal køre mig til en ny station og flere timer efter starten,  stiger jeg forhåbentligt ud af en taxa foran en meget stor bygning.

Hvad der skal foregå derinde, bliver interessant. I bedste fald hverdags-omvæltende, når jeg altså er ovre de klamme håndflader og en masse øøøøøh’er, og i værste fald kommer der nu nok alligevel endnu et hemmelighedsfuldt blog-indlæg ud af det, hvis ikke andet.

Den sidste uge har mit hoved været fuld af følgende:

 • Hvordan er det egentlig at stå op kl 04.30?
 • ..Clio eller Polo?
 • I’m so EXCITED!!!!!!!!!… But I don’t want to jinx it!
 • ..Amerikansk ambitiøs eller dansk jante?

Så hvis du læser dette torsdag kl ca. 9.00, så må du gerne sende mig en tanke og gerne krydse fingre for, at jeg ikke bare er faldet i søvn i en bus, i et tog, i et andet tog eller i en taxa et sted i det dybe, mørke Jylland. For hvis jeg er vågen, i live og i mit es, så er der en god chance for, at denne dag bliver ualmindeligt god.

 

Planner

(Fortsættelse følger)

 

Tagged , , ,

6 thoughts on “Uh, Secrets! #1

 1. Skalotteløg siger:

  Uuuh! Krydser alt hvad jeg kan 😀

 2. Miriam siger:

  Neeeeeeej, hvor er du træls med dine cliffhangere!

 3. […] første og andet […]

En femmer for dine tanker...