Tip til billig Daniel Wellington og rabatkode

Daniel Wellington ure har været rimeligt hypede siden i sommer, og her kommer et tip om, hvordan I kan spare 30 % på urene, hvis I skulle have lyst til at købe en ego-julegave.. Det er jo nu engang de bedste gaver, det ved vi!


Jeg går selv til dagligt med dette ur, som er arvet fra min farfar, og jeg er utroligt glad for det – men det er gammelt i forvejen, og daglig brug slider på det. 

 

 

Urene fra Daniel Wellington rammer meget godt ind i samme stil, så jeg besluttede mig for at bruge min mormor og morfars pengegave fra min Kandidateksamen til at købe et DW ur, så jeg har et at skifte med, og samtidigt markerer uret jo rigtigt fint, at tiderne skifter og at jeg nu er færdig med én ting og skal videre til noget nyt.

Jeg har derfor bestilt denne herremodel hjem til mig selv (Classic Bristol) i rødguld, er det ikke fint?

 

 

I stedet for at give 1495 kr., som uret koster ALLE steder, er jeg sluppet med knap 1100 kr., og her kommer hvordan: jeg har betalt i svenske kroner i stedet for danske – Wow, jyde krejler tip of the year!!!
… Sååååååå alle I fancy-smancy modebloggere kan godt pakke jeres “brug min kode og spar 15 %” sammen, for KirLir gir’ dig her en guide til at spare omtrentligt 30 % på Daniel Wellington.
Hvad jeg gjorde:

 • Gå på Daniel Wellingtons hjemmeside og find det ur du gerne vil have. 
 • Klik dig hele vejen igennem “læg i kurv” og “gå til kassen” og alt det der hejs, og udfyld din e-mail og din adresse. 
 • Afbryd købet inden du skal taste dine kortoplysninger og betale. Hvorfor? Fordi, da jeg gjorde dette, gik der lige nøjagtig 1 minut, og så tikkede der en mail ind i min inbox fra Daniel W, hvor der stod noget i stil med “tak fordi du har besøgt vores side, her en en rabatkupon på 10 % til næste gang du kommer forbi” haps, haps! 

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at alle får tilsendt en lignende mail, men hvorfor skulle du ikke det? Og i modsat fald, så er det blot et spørgsmål om, at opstøve en sød modeblogger, som måske har en kode liggende? – gør i øvrigt dette alligevel, hvis koden er til 15 % 😉

Næste skridt er så at besøge siden igen:

 • Denne gang skal du sørge for at klikke “Sverige” under land, så du får den svenske side i stedet (kan rettes i menuen). Hvorfor? Fordi Daniel Wellington ure åbenbart koster 1.495 kr – svenske såvel som danske, og der er altså kursforskel, så os kan de ikke narre! 
 • Herefter finder du dit ur igen, lægger det i kurven, skriver din fine rabatkode og fuldender købet med din danske adresse (naturligvis) og læg så mærke til, at der står, at beløbet vil blive trukket i SEK! 
 • Alene kursforskellen giver ved 1500 kr en besparelse på omkring 300 kr. 
 • Jeg brugte mit mastercard til at betale, da dette gav en bedre kurs end Paypal. 
 • Sammen med de 10 % fra rabatkoden er der trukket lige under 1.100 kr fra min konto alt inklusive – vel at mærke for en vare, som jeg, via alle andre kanaler i Danmark, skulle have have betalt 1.495 kr. for!

“Jamen, hvad med fragt?” spørger du måske – Daniel W skriver på siden, at de har gratis fragt til Danmark fra Sverige med UPS, og der står da også “0,00 kr” under fragt efter indtast af dansk adresse ved mit køb.
“Jamen, hvad med moms og told?” – Sverige er et EU-land, så no worries:)Så ja, there you have it – ca 30 % på Daniel Wellington easy peasy.


– Det var så lidt.Tagged , ,

3 thoughts on “Tip til billig Daniel Wellington og rabatkode

 1. Anonymous siger:

  Hah, hvor er du god! Dejligt tip, når man selv går og overvejer at investere i et af urene. Det må jeg lige have afprøvet!

  • KirLir siger:

   Er glad for, at du kan bruge det! Vend endelig tilbage med, om du også modtager rabatkode-mailen. Ellers kan du gå på instagram og søge #Danielwellington – der er overraskende mange med en rabatkode på 15 % derinde 😉

 2. […] Mit kamerastativ – min lillebror kom en dag med et kamerastativ til mig, helt uden nogen anden anledning, end at han havde set det billigt og ved, at jeg godt kan lide at fotografere. Samme lillebror har gennem årene givet mig mange forskellige smykker, fordi han har tænkt, at de ville passe godt til mig, og det var også ham, som gav mig min farfars ur. […]

En femmer for dine tanker...