SU Tip: Sandaler i Bilka

Var lige et smut i Bilka i formiddags, og se engang hvad jeg fik i kurven for 90,- i alt!! Snak om at være tilbudskriger… 
3 par nye sandaler – i alt 90,-
Hele tre par sandaler, heraf er to af dem lavet med ægte skind.
Normalprisen for dem alle var 547,- så jeg har sparet 457 kr. (83,5 %). Det er jo helt vildt altså.
Måske det umiddelbart virker underligt at købe sandaler nu, men vi har jo en meget varm weekend i vente, og jeg satser på vi får lidt sommer ind i september også. 
I modsat fald er alle par neutrale nok til, at jeg kan bruge dem til næste sommer også, og hvis ikke – ja, så er det altså kun 90,- det handler om 🙂
Semi-slangemønstrede i en rigtig fin brunlig nuance og kork-kilehæl, 30 kr.
De er meget små i størrelsen, så jeg måtte have en 42 (!) selvom jeg er en 39.
Kilehælen er forholdsvist høj, men de er rigtig behagelige at have på. Disse er lavet af 100 % syntetisk materiale, og den oprindelige pris var 149,- Jeg tænker at jeg også kan bruge disse lidt senere på sæsonen til bukser med nogle nylonstrømper, evt. strømpebukser til en kjole.
Brede remme i cognacfarvet læder med lav kilehæl, 30 kr.
 De lysebrune sko har remme af ægte læder, og de sidder også rigtig godt på foden. Kilehælen er lavere end på de andre. Den oprindelige pris var 199,- for disse sko.
Sorte læderremme og flad sål, 30 kr.
De her sorte er helt standard. Hvert år køber jeg et par der minder om disse, for det er så rart at have nogle man lige kan kaste på, når man skal på stranden eller ud at shoppe. Normalt er det de helt billige plastik-sandaler jeg plejer at købe, men nu har jeg altså disse i læder. 
Og hvem ved om de ikke allesammen holder til næste sommer?
Posted by Picasa
Tagged ,

En femmer for dine tanker...