Shopping: Gode køb i Normal

Normal er jo godt i gang med at indtage Danmark, og de har ALT… næsten. Se her, hvilke køb, jeg selv er blevet gladest for.

Først og fremmest er det skønt med en butik, hvor man rent faktisk har råd til at gå rundt og kigge. Det har jeg som studerende sukket længe efter. Derudover er det virkelig DEJLIGT, at man kan købe en mascara, sådan lidt i sjov, for hvis den nu viser sig at være skod, så har den sikkert kun kostet en 20’er – jep, en 20’er!
Nu til sagen:

Hår-ting:

Det er helt klart det værd, at købe shampoo, balsam, hårkur osv. i Normal. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at du sparer omkring 50 %!
De to “serier”, som står først i ovenstående collage, har begge været gode til mit hår, som ellers godt kan have Hermione-tendenser, men især børsten helt til højre er et vaskeægte mirakel!
Børsten er ligesom en Tangle Teezer, hvis I kender dem, i Normal hedder den bare Dessata, og den er virkelig god – næsten ingen knækkede hår, og den reder igennem det hele (cirka).. Bare køb den, hvis dit hår også er træls en i mellem 😉
Derudover kan den lille argan olie også stærkt anbefales – den hjælper også til, at håret bliver lettere at rede ud.
Ovenstående 4 ting ligger i prislejet 50-70 kr., hvis jeg ikke husker helt fejl.
Tired of looking like this? – Så gå i Normal eller afvent puberteten…

Øjenskygger:

Jeg har tidligere vist jer de to paletter fra W7, In the Nude og In the Buff, som jeg anskaffede mig for noget tid siden. Der er nu kommet to nye til samlingen, og de er fab! Billederne yder dem slet ikke retfærdighed, men jeg har forsøgt at gengive farverne så ægte som muligt:
De er godt pigmenterede, og farverne er så fine – men pas på! Du får lyst til at gå all-in på fuld øjenmakeup hver dag, hvis du køber dem, hvilket du nok gør, eftersom de kun koster en sølle 50’er pr. stk.

Makeup og diverse:

Efter Normal åbnede i sommer har jeg virkelig fået øjnene op for W7 – det mærke er jo både godt og billigt, what’s not to like? Jeg har været rigtig glad for flg. ting derfra:
På billedet ses først og fremmest en Candy Blush – igen er der tale om en fin pigmentering, og så fås den i (vistnok) 4 forskellige farver med indbygget spejl.
Ved siden af blush’en står en lille fin flydende concealer – lige til tasken. Der er ikke tale om en fuldt dækkende én af slagsen, så fx slemme bumser kan den ikke hjælpe med, men den er rigtig god til mindre ujævnheder i farven, som for eksempel ved næsen, hagen, eller hvor det nu måtte være.
Big Lash mascara er næst i rækken, og den er jeg rigtig glad for! Mascara er selvfølgelig meget individuelt, men den gir’ volumen uden at klumpe og drysse, og så er jeg GLAD.
Ved siden af står en Light diffusing concealer, som W7 har døbt den. Jeg bruger den som en highlighter i øjenkrogen, langs næseryggen og under brynet, og til det er den fantastisk.
 
Last but not least – Brow twister, som i min optik også er et vidunderligt produkt. Som det (måske) kan ses af billedet, er der tale om øjenbrynspen, som skal drejes ud, og den er så skråt skåret. Den er nem at bruge og fås i 4 farver, som jeg vil mene kan passe til de fleste 🙂
Ovenstående ligger i prislejet 20-40 kr.
Her til sidst vil jeg opfordre dig til at tage dine vatrondeller op til overvejelse.
Hvis du troede, at vatrondeller er et ligeså homogent og ligegyldigt produkt som dine køkkenelastikker, så tager du fejl!
Jeg introducerer vatrondeller fra YNIQ til 9,95 i Normal:
Derfor kan du ikke undvære dem:
Pkt. 1 – de er i et plastikrør
Pkt. 2 – de STÅR op i et plastikrør
Pkt. 3 – man trækker dem ud, en efter en forneden
Pkt. 4 – de er… amazing!
Tænk, at man kan have så stærke følelser for vatrondeller. Men jeg overdriver ikke – de er virkelig gode! De er ret tykke i det, de fnugger ikke, de er ligesom syet sammen i kanterne af en eller anden form for trylle-tråd… Okay, jeg stopper nu, I har forstået det.. gå. køb. bliv glad. punktum.
Har du nogle tip til gode køb i Normal?
(..eller bare et hint om, hvad jeg skal gøre for at blive medejer, så del endelig)
Tagged ,

4 thoughts on “Shopping: Gode køb i Normal

 1. Skalotteløg siger:

  Nej, hvor er jeg dum i bærret… Har lige været i Normal for første gang (fordi Vestjylland åbenbart ikke er en rigtig del af Danmark, så den nærmeste butik ligger en times kørsel herfra), og kiggede selvfølgelig på de meget hypede øjenskyggepaletter. Men blev enige med mig selv om, at jeg manglede den der varme, brune/guld farve i dem begge, så lod dem ligge. Kiggede slet ikke i Into The Night! Og den ser ud til at være PRÆCIS, hvad jeg ledte efter. Øv!! :/

  • KirLir siger:

   Jeg tror du ville blive glad for Lightly Toasted – den er fuld af brunlige/gyldne nuancer:) men man skal helt sikkert ikke undervurdere de flotte lilla toner i In the Night – de fremhæver blågrønne øjne, syns jeg.
   Men du må da bare afsted igen så:)

 2. Anonymous siger:

  Tak for tips. Skal på shopping i morgen! 🙂

En femmer for dine tanker...