Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Sejhed anno 2002

Jeg faldt over en gammel notesbog i dag, og den indeholdt min ønskeseddel til julen 2002 – jeg har lyst til at dele den med jer, fordi den viser, at jeg jo var alt for sej, allerede da jeg var 14:

Jul2002

Da jeg var 14, kunne man vælge mellem at ønske sig ting på VHS eller DVD…

FullSizeRender-2

Jeg havde større fødder, da jeg var 14, end jeg har i dag. Er det ikke mærkeligt?

 

Jeg vil godt lige fremhæve et par ting på mit 14-årige jeg’s ønskeseddel, fordi jeg synes, at mit 14-årige hoved er lidt interessant:

Osiris D3 fås i skaterbutikker… a’hva? Jeg aner ikke hvad det er, så det er jeg nødt til at google (det kunne man heller ikke, da jeg var 14!) – behold, the shoe of my 14 year old self’s dreams:

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 18.19.28

 

Jeg kan godt li’ at tænke, at min smag har ændret sig siden. Men jeg er heller ikke heeeeelt afvisende. Øv, at jeg lige har haft fødselsdag!

 

“CD’er: Nelly, Eminem, Nirvana, Marylin Manson, Limp Bizkit”… Tøhø.. her kunne det være oplagt at skrive, at CD’er er totalt yt, og at jeg kun bruger Spotify og iTunes. I stedet viser jeg jer lige, hvad jeg faktisk fik i fødselsdagsgave sidste weekend:

FullSizeRender-3

Fødselsdagsgaver anno 2015

Der er tale om 3 vinylplader, som jeg allerede freaking ELSKER! ‘Californication’ er et fantastisk album, Allan Olsen er for vild på ord og socialrealisme og ‘Pulp Fiction’ er en af mine yndlingsfilm. Og CD’er er kedelige.

 

“Bøger om jagt og dyr der kan skydes”  og “Harry Potter 3 (Fangen fra Azkaban)” Egentlig hænger de to ønsker jo meget godt sammen. Den ene dag kan jeg læse om en dreng, der tryller og magiske dyr, som er svære at bekæmpe, og den næste dag kan jeg læse om ‘dyr, der kan skydes’. Jeg tror i øvrigt ikke, at jeg fik sådan en bog.

 

“Knallert (ok, hvis den er brugt). Helst en PGO comet eller en YOG” Ahmen altså! Her er en pige på 14, som ved hvad hun vil ha’, og at det handler om at komme frem i verden med stil! At man ikke må køre knallert, før man er 16, tages ikke så tungt her. Jeg fik ikke en knallert den jul, men jeg husker det ikke som om, at jeg græd over det i flere dage.

 

“Pink pynteting” Mit værelse var hvidt-i-hvidt, så jeg var totalt med på indretningsmoden, og jeg blev så lykkelig, da jeg fik dette boligtilbehør af mine forældre:

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 18.47.21

Pink oppustelig sofa. Der fulgte også en stol med!

“Cover til Nokia 3310/3330” Jeg savner den faktisk lidt. Eller måske mest bare Snake II – det var the shizzle, da jeg var 14. Forleden så jeg en ældre dame i bussen spille Candy Crush. Det er bare ikke det samme!

 

Kan I huske, hvad I var helt vilde efter at eje, da I var 14? Så hører jeg det gerne!

 

 

Tagged , , , , , ,

4 thoughts on “Sejhed anno 2002

 1. Skalotteløg siger:

  De er eddersparkme også seje de der sko! Selv ønskede jeg mig Buffalos i mit 14. år, men det var også i 1999. Det var et godt år! CD’er var yt her, havde jo en computer og et 54-K modem 😉
  Ellers var jeg helt syg for at få sådan en Big Moose-trøje, og så var jeg klart med på den der oppustelige sofa! 😀 Mener også det var det år, jeg fik min EastPak…

  Kan nu godt lide, du skriver “den nye” med Nirvana? Er det ikke sådan cirka 10 år for sent? 😉

  • Kirlir siger:

   Aj, jeg var nødt til at google Big Moose, hahahahaha 🙂
   .. altså, jo, gode, gamle Kurt døde i 1994, men jeg tror, at der kom en opsamling af en art i 2002, siden den er på listen 🙂

 2. Skalotteløg siger:

  Ej, der skal simpelthen kommenteres lidt mere på den der ønskeseddel! Du ønskede dig simpelthen shampoo? Det skal jeg selvfølgelig ikke blande mig i, men – shampoo?

  Og så glæder det mig, at din form for humor er blevet bedre. Scary Movie?

  Elsker, at der både er plads til at ønske sig film med Scooby Doo og udklip med Eminem 😀 Allerede dengang var du en sammensat type ;D

  • Kirlir siger:

   SHAMPOO for the win!.. jeg kan ikke forklare det, ærligt talt? Men jeg ønskede mig altså også strømper og ting i pink, så jeg synes ikke shampoo er så mærkeligt igen, nu hvor det godt kan være lidt pricy 🙂
   Og jeg er stadig skuffet over, at ingen nogensinde har givet mig Eminem udklip! .. jeg måtte lave dem selv på skolens laserprinter…

En femmer for dine tanker...