Sådan pisser du en modeblogger af #1

Jeg har fundet på et lille trick, som du kan benytte, hvis du har lyst til at pisse en modeblogger af. Det er lidt (meget) kontroversielt, ja. Det er muligvis (nej, det er bestemt) også enormt dårlig stil, men samtidigt også enormt sjovt!!!

Jeg har længe med glæde læst (alt for) mange blogs og hygget mig gevaldigt med det, og noget som jeg har lagt mærke til, er at flere bloggere underholder med indlæg, hvor deres søgestatitik fremgår, dvs. de skriver et indlæg om, hvad andre har haft skrevet på Google, for at finde frem til bloggen.
Det kan nogle gange være nogle meget underlige ord, som generer trafik, og det er jo underholdende i sig selv.
Fx, så er en af mine yndlingsbloggere uden tvivl Miriam, og jeg endte engang helt tilfældigt på hendes blog via en Google-søgning i stil med “nuttet tøjkanin” – spørg mig ikke hvordan det hænger sammen. Men her kommer tricket så:
Hvis du gerne vil pisse en (mode)blogger af – så fuck bevidst med deres søgestatistik! 
Alle bloggere tjekker deres søgestatistik, fordi det er interessant at se, hvordan folk har fundet bloggen og hvad folk har ledt efter på Google. Så for at pisse en blogger af, eller ihvertfald forvirre vedkommende, kan du skrive onde (eller bare underlige) ord på Google i sammenhæng med bloggens navn! Så kræver det blot et lille klik på et af de fremkomne links til bloggen, og din søgning er nu et nummer i statistikken.. Simple, right? Cruel, but simple.

Et eksempel kunne foreksempel være “xblog sutter røv” eller den mere fantasifulde “xblogger har en affære med Mogens Camre”… du kan sikkert finde på noget bedre, det er faktisk kun fantasien, som sætter grænser! 
Kan vi lige blive enige om, at ovenstående indlæg er skrevet med et glimt i øjet? Det er selvfølgelig på sin vis sabotage af en blogs statistik, hvis du fucker med søgeordene, og alt efter hvad du vælger at fremsøge, kan det også være en form for mobning. Men derfor er det stadig sjovt…

Det er først når du klikker på linket til bloggen, at din onde søgning vil optræde i statistikken.
Og ja, du er mere end velkommen til at Google “KirLir er fed og grim” i vildskab, hvis det gør dig glad – jeg kan godt tåle det, og karma er jo en bitch… 🙂

Tagged , , ,

2 thoughts on “Sådan pisser du en modeblogger af #1

  1. Post-Graduate siger:

    GENIUS! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før. Åh gud, folk der måske havde lidt svinske tanker kunne virkelig få såret nogle ego’er! Hold nu op, hvor ville de skabe hysteri, hvis en person lige ramte deres ømme punkt. Poor fashion bloggers… de må være hårdt at være så personligt afhængig af, hvordan folk tager imod deres blog.

En femmer for dine tanker...