Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Podcast anbefaling til jer – En Zombie Historie

Jeg er stor fan af podcasts, og jeg har selvfølgelig hørt Mads og Monopolet fra ende til anden mere end én gang.

Men her kommer en anbefaling til zombie(pendler)folket, som mangler noget kvalitetsunderholdning med uhygge!

I stedet for at sidde i toget eller bussen og savle dig til en pendlermedalje, så kan du komme op på dupperne med en apokalyptisk zombiehistorie på engelsk, hvor historien og karaktererne er så levende, at du får lyst til at pjække og bare blive siddende i sædet:)

Podcasten hedder “We’re alive” og kan hentes via iTunes via dette link, eller du kan lytte til den på podcastens egen webside her. Det er klart nemmest via iTunes, hvor du kan abonnere på podcasten, og den husker for dig, hvor du er kommet til.

Were alive

Hvis du er til tv-serien Walking Dead, så bør du give denne podcast en chance, men forbered dig på at få et par chok undervejs – den er scary! Der er underholdning til mange timer, da podcasten er i gang med sin fjerde sæson nu. Jeg er ved sæson tre, og jeg har endnu ikke haft lyst til at slippe den i alt for lange perioder – jeg er simpelthen for godt underholdt.

Tjek det ud, hvis du har lyst og ikke er bange for at hoppe lidt i togsædet…

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Podcast anbefaling til jer – En Zombie Historie

 1. Vikki siger:

  Maaaaaand, hvor fedt! Tak for anbefalingen! Jeg har også hørt Mads og monopolet både forfra og bagfra OG jeg elsker zombier! Det her må være perfekt til dumme busture 😀

  • Kirlir siger:

   Ja så burde du være virkelig godt kørende med denne podcast! Det er fuldstændig ligesom at høre en film med indre billeder – man lever sig helt ind i det, og det er SÅ spændende 🙂 God fornøjelse!

 2. Louise H. siger:

  Jeg kan ikke anbefale Serial nok! Den er the shit, og der er allerede snak om at den bliver lavet til serie. Hvis du ikke kender den, så kort fortalt har en journalist undersøgt en mordsag, og fortæller om de beviser, og manglen på samme, i denne podcast. Og så er det helt ægte, ingen opfundet historie her!

  • Kirlir siger:

   Tusind tak for input, jeg er faktisk også selv i gang med at høre den, og jeg er helt enig i, at den er god! Det er en anden stil end zombie-podcasten, fordi det jo nærmere er en doku, men den er uden tvivl et lyt værd 🙂

En femmer for dine tanker...