Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Paradise sæson 11 – de første indtryk

Jeg giver Miriam skylden for, at jeg ikke anede, at den nye sæson af Paradise er startet – jeg plejer jo at læse hendes recaps og få mig et billigt grin!

Men sådan skulle det ikke være i år – den accepterer vi så (..ikke) og forsøger at komme videre. Jeg besluttede mig for selv at give programmet en chance, en uge forsinket, og jeg tænkte, at førstehåndsindtrykket ville være værd at dele, for I kan jo stadig nå at catche up på tv3.dk eller viaplay, hvis I fortryder at have misset det 😉

Starter-holdet: Består på mandesiden som sædvanligt af en stak fyre fra kommunerne omkring København og en enkelt jyde (..eller to, hvem tæller?). De er alle sammen forholdsvist muskuløse med mere eller mindre heldige ansigter (..hvem kigger dem i øjnene anyways? høhø) og alt for meget selvtillid, og så er der lige én, som falder ved siden af. Igen er det en udlænding, Can (udtales Tjaaarn) – Hvor er BURHAN G henne i det her show, spørger jeg bare??!

Fyrene paradise 2015Jeg er lidt betaget af den 18-årige Jonas (mørkegrå t-shirt) som har meget mere selvtillid og lidt for lidt stopknap, end hvad godt er. Hans første rigtige udtalelse er noget i stil med “der findes to slags fyre – dem, der er venner med pigerne, og dem, der knalder dem” Jonas er den sidste type, siger han. Senere på den første aften roder han sig ind i en kønsdebat, hvor han får sagt, at kvinder laver mad, mænd laver ikke mad, de køber det. Medmindre de er kokke…

Phillip virker umiddelbart som et lidt underligt cast til hotellet. Han er tidligere soldat, og har været udsendt. Og så ligner han lidt en blanding af Joakim Knop og Shrek? Men med Amandas ord i afsnit 1, så “bare fordi man er lav, så kan man vel godt have en pisse fed personlighed?

Phillip

Patrick i den grå stropkjole er ren Barbie-Ken og pigerne er vilde med ham. Jeg synes, at han er lidt uhyggelig på den der American Psycho måde. I hans præsentationstale til pigerne, når han at få sagt, at han er dominerende, kontrollerende, og god til at få folk til at stole på sig hurtigt… No wonder at han ikke bliver valgt i første omgang.

Patrick

For pigernes vedkommende, lægges der hårdt ud i guldkorn-kategorien. Monique fra Ringsted med mærkelig sølvhvid øjenskygge (som i start-00’erne) er hurtig til at slå fast, at naturlige piger er de flotteste og at piger med for meget silikone irriterer hende. Hendes egne bryster er også silikone, FYI, men det tager vi ikke så tungt i sammenhængen, det er jo Paradise.

monique øjneNæste pige på skærmen er selvfølgelig Moniques modsætning, Amanda, som starter ud med at disse sig selv (tror jeg?) ved at proklamere følgende: “Intelligensmæssigt ser jeg ikke ud, som jeg er, vil jeg selv mene. Jeg har både taget gymnasiet og også overvejet en højere uddannelse senere hen, så jeg vil mene, at mit ydre og indre hænger slet ikke sammen“.

Sandra

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt hun selv mener, at hun ser dum ud, for så er det da lidt fjollet at bruge så mange penge på at vedligeholde dét udseende, eller om hun faktisk mener, at intelligente mennesker normalt ser.. kedelige ud?

Mørkhårede Sandra er en flot pige fra Kolding (og det er ikke ment som et diss) men jeg er altså lidt bange for hende – udover at hun har tusser på næsten hele ryggen og hele den ene arm, så er hendes øjne jo så sorte, som man ellers kun ser det hos dæmoner i gyserfilm.. er det bare mig? Sandra øjneDæmon eller ej, så “klinger” hun godt med Sandra, fordi de *quote* “har nogle fælles interesser omkring botox, plastikkirurg og extensions, så derfor tror jeg, at vi kommer til at klinge rigtig godt sammen.” Jeg kunne godt glæde mig til at se, hvad et sådant venskab ender ud i.

Christel og Nanna er der også, men de gør ikke så meget væsen af sig i det første afsnit. I afsnit 2 faldt jeg over denne udtalelse fra Nanna, hvor hun forsøger at disse Monique: “hun er ihvertfald ikke den, der har stået først i køen, når der skulle deles værdigheder ud, thi hi..” Christel græder til gengæld i afsnit 3, fordi én hun faktisk ikke kender bliver sendt hjem. She’s in for a rough ride..

I løbet af den første uge bliver der drukket, danset, snavet, råbt “BREEEEEEEEEEV!” og i det hele taget er rigtig mange ting, præcis som de plejer.

Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg skal se flere afsnit. Men jeg har læst et sted, at gennemsnitseeren er en kvinde på 35… Så jeg har lidt år at løbe på endnu, før det bliver pinligt.. tror jeg..

Hvad med jer, ser I Paradise i år? Hvorfor/hvorfor ikke? Hvad synes I om det?

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “Paradise sæson 11 – de første indtryk

 1. Miriam siger:

  “Patrick i den grå stropkjole”… Muahahaha! Du kunne da godt overtage mine recaps. Jeg får næsten lyst til at se det alligevel nu. Men delvist er jeg så træt af Viaplay, og delvist har jeg det virkelig stramt med at støtte noget, der giver Fie Laursen mere opmærksomhed.

  • Kirlir siger:

   Det ville aldrig blive det samme, Miriam! Især fordi, at JEG så er tvunget til at se hvert afsnit… Vi burde skiftes – du tager de lige, jeg tager de ulige uger 😉
   Faktisk må jeg skuffe dig (og mig selv) og sige, at Fie indtil nu gør helt god figur.. Hvem havde troet det?

 2. Mie C siger:

  Jeg synes du skal blive ved med at se PH, vil meget gerne læse dine recaps, orker ikke at se det selv, da de medvirkende virker lige en (stor) tand for dumme. Men når nu Miriam er sur på Viaplay, så kan jeg forhåbentlig få mit fix her hos dig.

  • Kirlir siger:

   Altså, hvis alle nu tænkte sådan, at de kunne slippe for at se det og bare læse med her, såååå… Ja, så ved jeg faktisk ikke, hvad der ville ske, udover at jeg kunne bilde jer hvad som helst ind “i aftenens afsnit blev det afsløret, at Fie i virkeligheden er en canadisk skovhugger, som hedder John” 🙂

 3. Vikki siger:

  Jeg havde besluttet mig for at se det på baggrund af Miriams recaps sidste år, så jeg praktiserede 100% ansvarsfralæggelse, og gik og ventede på, at hun skulle fortælle mig, at det var tid 😀 Og nu er det så begyndt, og jeg ved ikke, om jeg orker så mange afsnit at catche op på :-p Men jeg stemmer for, at du skal fortsætte den gode stil!

En femmer for dine tanker...