OPSKRIFT: “Tizza Rolls” med frisk spinat

Hvis du savner inspiration til lidt nem søndagsmad, så kommer den her – en af mine yndlingsopskrifter på hjemmegjort fastfood – Tizza Rolls.

Tizza pre-roll

Tizza pre-roll

Det er i princippet en form for pizza, men eftersom bunden er udgjort af tortilla wraps, har jeg navngivet retten “Tizza” efterfulgt af “Rolls”, fordi de skal rulles… Er det bare mig, eller skinner genialiteten igennem her? 😉

Nå, vi kan jo ikke sidde og klappe mine skuldre hele dagen (jo vi kan), så her kommer verdens nemmeste opskrift på lækker søndagsmad.

What you need:

  • 1 pk. tortilla wraps, medium str.
  • Pizzasovs – færdiglavet (eller hjemmegjort af hakkede tomater, puré og krydderier)
  • Ost, fx cheddar eller mozzarella
  • Frisk spinat
  • Diverse fyld efter eget valg

What you do:

  • Fyr pizzasovs på din tortilla
  • Læg fyld på din tortilla – jeg ender oftest med majs, peberfrugt, skinke, pepperoni og nogle gange løg
  • Gratinér med ost – over/under fyldet må være en smagssag, jeg stemmer for over OG under..
Tizza (pre)Roll, pre-oven.

Tizza (pre)Roll, pre-oven.

  • Sæt den i ovnen små 10 min. ved 200 grader, dvs. til osten er smeltet, og kanten af din wrap har fået lidt farve.
  • Når din Tizza er bagt, skyller du en stor håndfuld frisk spinat, og lægger den på halvdelen af din Tizza.
Efter en tur i ovnen skal der frisk spinat på tizza'en

Efter en tur i ovnen skal der frisk spinat på tizza’en

 

  • … og så ruller du den!
  • Bada-bing! – et styks lækker Tizza Roll, som faktisk godt kan spises med hænderne, hvis man altså er til den slags.
Færdig Tizza Roll tværsnit - Bon appetit!

Færdig Tizza Roll tværsnit – Bon appetit!

Jeg vil vove at påstå, at det her nærmest er public service – det smager dælme’ godt, og så er det væsentligt billigere end at bestille pizza (jeg elsker, at min com lige rettede public til pubic..)

Hvis du føler dig overskudsagtig, så tjek istedet min opskrift på hjemmelavet kartoffelpizza, den er også helt ok, men kræver lidt mere arbejde 🙂

Og til sidst får I lige et aldeles bedårende billede af min lillebror og jeg, fra dengang vi var små og sov i telt i baghaven. Hvorfor? Fordi det er awesome at have søskende at sove i telt med.

Andre end mig, der havde Snoozems? Min hed vist nok Snuser..

Andre end mig, der havde Snoozems? De der tøjdyr med ris i rumpen, som havde pyjamasser på. Min var en hund og hed vist nok Snuser..

Rigtig god søndag!

 

Tagged , , , , , , ,

5 thoughts on “OPSKRIFT: “Tizza Rolls” med frisk spinat

  1. Skalotteløg siger:

    Awesome! Tak for tip, de skal prøves 😀

  2. Telttur i egen have var for fedt – og vi havde tilmed en lille bålplads, såkunne man liiige riste skumfiduser inden man hoppede i soveposen. Så fedt!

    -A nne

  3. […] orker ikke at lave det helt store til aftensmad i dag, så jeg ville lige give en reminder om min Tizza Rolls opskrift i tilfælde af, at I andre også er lidt ramt i […]

En femmer for dine tanker...