Der er så mange retter, hvor en lækker, hjemmelavet guacamole er helt fantastisk som tilbehør!
Opskriften her passer til ca. 4 personer (måske lidt flere alt efter retten)
What you need:
4 modne avocadoer
4 gode spsk cremefraice
saft fra 1/2 citron
2 fed presset/meget finthakket hvidløg
1 tsk salt
1 tsk peber
What you do:
- Avocadokødet pilles ud med en ske, og kommes i en skål.
- Så skal det have en tur med stavblenderen. Har du ikke en stavblender, som er ligeså fantastisk som min, kan ‘masning’ med en gaffel sagtens gå – du får nok bare lidt flere klumper.
- Jo længere tid du blender, jo mere cremet og fin bliver konsistensen.
- Til sidst røres citronsaft, creme fraiche og hvidløg i, og der smages til med salt og peber.
Er du så så heldig, at du også har noget kylling, diverse grønt og nogle fajitas/wraps, ja så har du jo et måltid 🙂
Variationer: Man kan også røre salsa eller hakkede jalapenos i guacamolen, for at give lidt ekstra ‘bid’.