Økonomisk hjælp og rådgivning til unge i Aarhus – ØKONOMISK FOKUS

Jeg er nødt til at tage lidt taletid og fortælle om en frivillig forening, som jeg er med i – simpelthen fordi jeg synes den er virkelig god!

Hvis du er ung og bor i Aarhus eller omegn, så kan du gøre brug af foreningens (gratis!) tilbud om økonomisk rådgivning, hvis du vil.
Står du og skal flytte hjemmefra, begynde på studie, eller er du i tvivl om noget med SKAT fx, så kan vi måske hjælpe dig.
Vi er en frivillig forening bestående af unge studerende fra Handelshøjskolen Aarhus Universitet, og vi læser alle en eller anden retning inden for økonomi eller erhvervsjura.
Om mandagen fra 15-18 sidder vi i et lokale på Hovedbiblioteket i Aarhus, og her kan du komme forbi og få hjælp! Det kan fx være hjælp til at lægge et budget, en snak om skat og fritidsjob, eller måske du godt kunne bruge noget hjælp til at regne på de forskellige muligheder inden for opsparing og gæld? Kort sagt – hjælp til din privatøkonomi!!
Det bedste ved det hele er, at det er unge mennesker som dig selv, som står for hjælpen, og da det er noget vi arbejder med frivilligt, er det selvfølgelig helt gratis for dig at modtage hjælpen! Du kan booke en tid til rådgivning her via vores hjemmeside, og du kan også skrive til os på mail info@o-fokus.dk eller give os et like på vores Facebookside her.
Vi har også nogle gange foretaget undervisning på forskellige gymnasier i Aarhus, ligesom vi er i gang med at indlede et samarbejde med Aarhus Kommunes ydelsescenter om at afholde undervisning for uddannelseshjælpmodtagere – det bliver spændende at se, hvad det hele bliver til 😉
Men besøg os endelig, hvis du kunne bruge et godt råd om din økonomi!
Tagged ,

One thought on “Økonomisk hjælp og rådgivning til unge i Aarhus – ØKONOMISK FOKUS

  1. Jonbert Davidsen siger:

    Det er dejligt at se at nogen fra Handelshøjskolen har lyst til at hjælpe andre på denne måde. Det er utrolig vigtigt at give det videre som man har lært om økonomi.

    I gør et godt arbejde som andre kunne blive inspireret af.

    Venlig hilsen
    Filosof & Fundraiser Jonbert Davidsen

En femmer for dine tanker...