Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Nytårskjolen 2014 – og en slags usynlighedsstof!

Jeg var på jagt efter den perfekte kjole til nytårsaften, og i den forbindelse faldt jeg over et helt vildt smart design hos Zalando, som er med en slags usynlighedsstof!

Se bare – på magisk vis får den ultrastramme nederdel det nederste af din mave til at forsvinde som dug for solen! Det er da fikst, hva?

Pif paf puf - spis noget mere guf!

Pif paf puf – spis noget mere guf!

En lidt træls side-effekt af dette tryllestof ser ud til at være, at ens lår får en underlig bøjning. Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men det er vel noget med, at ens mave jo selvfølgelig ikke bare kan blive til luft, så et eller andet sted skal de jo gøre af den?!

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg er klar til at bytte min mavse for kentaur-lignende lårbasser, men det er da rart at vide, at man har muligheden for det, ikke? De kan altså nogle tricks derinde hos Zalando… Tryllekjolen fås her, hvis du er interesseret.

Da jeg ikke selv var helt hooked på tryllekjolen, har jeg netop fået denne skønhed ind ad døren, og jeg glæder mig meget til at have den på til nytår.

Min nytårskjole i midnatsblå med sølvpailetter

Min nytårskjole i midnatsblå med sølvpailetter

Den fås her til 349 kr.

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Nytårskjolen 2014 – og en slags usynlighedsstof!

 1. Skalotteløg siger:

  Du er humor 😀
  Synes dit valg er meget pænere anyways. I approve!

 2. Jeanette | Villa Villekulla siger:

  Åh, den er fiiiiin ….. altså den du valgte! 🙂 Vi vil se den på. Godt nytår!

 3. Anja siger:

  Haha, ja ok – sådan ser min mave og mine lår så ud, selvom jeg dårligt kan proppe mere guf i mig. Tænker mig da om, inden jeg tager stramme underdele på fra nu af 🙂

En femmer for dine tanker...