Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Nutidens teen-tøser..

Anti-Kylie-Jenner FTW!

Anti-Kylie-Jenner FTW!

.. er da røvsyge! Deres niveau af rebelskhed kan lige nøjagtig svinge sig op til, at de suger læberne af led i et shotglas for at signalere, at de er så desperate for at passe ind, at de er villige til at snave med en støvsuger. Det eneste de får ud af det, er da at signalere, at de er komplette idioter?!

Jeg mener – hvad skete der med at ryge Rød Cecil, sidde bag på tunede scootere og sniffe lightergas? Dét er ægte rebelskhed! Vi var da kampseje!

 

…Jeg har aldrig sniffet lightergas, men det er sjovt at skrive, fordi mine forældre læser med… Hah!

God weekend derude – jeg skal til DIZZY MIZZ LIZZY KONCERT i aften, og jeg glæder mig helt sindssygt! Jeg har kolde dåser med øl (og lightergas) på køl, så det skal nok blive anti-skod!

Tagged , , ,

2 thoughts on “Nutidens teen-tøser..

 1. Jeg kan nu godt lide Kylie Jenner, men synes simpelthen det der med små piger og shotsglassene er for latterligt. Der er da grænser for dumhed altså!

  Rigtig god koncert Dúné er opvarmning, så det kan jo kun blive fantastisk. 😀

  • Kirlir siger:

   Lad os kalde deres blå læber for “Darwin Lips” 🙂
   Faktisk er det H.E.R.O. og Black Book Lodge, som varmer Energi Arena op i aften:) mange tak!

En femmer for dine tanker...