Noget om graviditet – plus og minus

Jeg har tænkt over et par ‘forsider og bagdele’ ved hele den her to-bliver-til-tre misere, som vi har gang i. Tilføj gerne, hvis jeg har glemt nogle vigtige:

 • Folk minder dig om, at babyen jo også skal have et stykke kage/pizza/chokolade. Muligvis ved du godt, at man ikke behøver spise for to, men det er jo decideret egoistisk ikke også at lade baby få kage og pizza.
 • Folk minder dig også om, at du er blevet tyk. Især i ansigtet. Typisk dog folk, som selv er tykke, så lad det endelig fare – ingen grund til at svare “ja, jeg er så gravid, hvad er din undskyldning?”… det skaber ualmindeligt dårlig stemning.
 • Der findes en million apps, bøger og artikler om graviditet og fødsel. Du kan forberede dig på selv det mest (forhåbentligt) usandsynlige scenarie.
 • Du kan også føle dig totalt uforberedt og overbevist om, at ALT VIL GÅ GALT, hvis du ikke køber og læser samme million apps, bøger og artikler om graviditet og fødsel.
 • En feature i en af benævnte apps er, at man kan følge med i babys udvikling uge for uge på den der måde, hvor du hører dig selv sige “aj skat, hun er på størrelse med en appelsin nu!! Er det ikke for nuttet?! – jeg har en appelsin inde i maven!!”
 • … Samme app fremstår betydeligt mindre nuttet, når du kommer omkring FØDEtidspunktet, og appen fortæller dig, at appelsinen nu er et græskar.

 

 

Mine yngste grandfætre og -kusiner. Som I kan se, har jeg i alt 11. De har en hund også.

 

Min fætter og hans førstfødte. Meget stolt far lige der.

 

6 thoughts on “Noget om graviditet – plus og minus

 1. venterpaavin siger:

  Jeg har ingen undskyldning – muligvis fordi jeg ikke bryder mig om at nægte mig selv hverken kage eller pizza 😀

 2. Et græskar?! Really?! Det gør jeg altså ikke… fuck no.

 3. Miriam siger:

  Er hun ikke kommet ud endnu?! For fanden. Kom ind i kampen, Kir!

En femmer for dine tanker...