Min veninde havde fået sig et par øl

og sendte mig en skeløjet snapchat med teksten “Fået mig et par øl..”

Jeg kunne sende denne retur:

Så ja, forsvar af afhandling er nu veloverstået, og jeg har fået min titel! Sååååååå fra nu af, bliver ALT underskrevet cand.merc.jur., bare fordi jeg kan..
Tak for jeres opmuntringer undervejs, det har holdt hårdt, og jeg forstår ikke rigtig, at det er overstået – der går måske lige et par dage, før det går op for én, at 5 år på Uni lige er fløjet. 
Da jeg skulle starte i sin tid, forlod jeg “mit” forsikringsselskab, hvor jeg lige var blevet færdig som elev, fordi jeg gerne ville noget “mere”. Mine elev-kollegaer blev, for størstedelens vedkommende, siddende i deres stillinger, og havde lønforhøjelser, bonusordninger osv. at se frem til, mens jeg kunne se frem mod 5 år på SU, som er ca. halvdelen af en elevløn og nok kun en femtedel af, hvad man får som udlært. Men jeg var egentlig ikke i tvivl om, om det var det rigtige for mig. Hvis ikke nu, hvornår så? 
5 år ud af resten af mit liv er (forhåbentligt) kun en vandpyt på vejen, og nu står jeg på den anden side, meget klogere på mig selv, på hvad jeg vil og hvad jeg kan. Jeg fortryder intet, jeg har det godt og er glad for mit valg. Omend jeg er en liiiiiiiiille smule træt, ihvertfald i dag.
Så, nu starter jagten på drømmejobbet – når jeg lige har taget mig en lur, forstås.
God dag derude <3
cand.merc.jur.
cand.trænge.en.lur
cand.mærk.en.tjur.
cand.drik.alt
cand….alt
kan alt 🙂

9 thoughts on “Min veninde havde fået sig et par øl

 1. Anonymous siger:

  Kæmpe Tillykke Kir!!! 😀
  og sov fantastisk det er fortjent! 🙂

 2. Mia Tofting siger:

  Stort tillykke, det må godt nok være en rar følelse!
  Nu ved jeg godt at du gør dig mest i (meget!) underholdende indlæg, men hvis du en dag får lyst til at dele lidt erfaringer kunne jeg godt tænke mig at læse lidt om dit studie 🙂
  Til sommer bliver jeg nemlig student fra HHX og jeg har brændt mig lidt varm på erhvervsjura uden egentlig at vide specielt meget om det, så at få nogle ups and downs ville være guld værd.
  Jeg forstår selvfølgelig også godt, hvis du helst vil være fri for at skrive om studie, nu du er færdig, eller hvis du har brug for bare at sove et par dage 🙂

  -Mia

  • KirLir siger:

   Hej Mia, mange tak – du er selv et ret spændende sted i livet, må man sige:) jeg vil rigtig gerne fortælle om mit studie, men som du skriver, passer det måske ikke vildt godt ind her (tak for din ros) Men send mig da en mail, du kan se mine oplysninger under “kontakt”, vist nok, så skal jeg nok lige svare dig:)

 3. Skalotteløg siger:

  Wuhuuuu! Skønt at få det overstået inden jul! Jeg fik min titel 5. januar, så det var en stresset jul… Sov herefter til omkring den 10., hvor diplomer blev uddelt. Så SOV GODT! Det er SÅ velfortjent 😀

  • KirLir siger:

   Haha, ja det kan du have ret i! Det bliver så også første gang i ca fem år, at jeg kan slappe af til jul, uden at have en eksamen hængende over hovedet:) tusind tak:)

 4. Miriam siger:

  Hahaha, blærerøv! Men velfortjent blærerøv. Tillykke sgu!

 5. […] er jo den, at jeg (som I ved) ikke længere er studerende, og ovre er nu de dage, hvor jeg er tvunget til at eje tasker, hvor […]

En femmer for dine tanker...