Mandag – ikke nødvendigvis så ringe endda

Glædelig mandag! Juhuu, en helt ny og frisk uge er startet – lige til at tage hul på og få det bedste ud af!

Jeg forsøger mig lige med en anderledes tilgang end den klassiske “fuck mandage”, for mandag behøver ikke være ugens værste dag.

Her er, hvorfor denne mandag er god:

 1. Det er i dag den 19. januar. Hvis du stadig er i live, har du dermed overlevet mere end halvdelen af årets mest deprimerende måned – tillykke!
 2. Der er kun 11 dage til lønningsdag – tillykke igen!
 3. Din studiekammi, din kollega eller en af dine venner har sikkert en god historie at fortælle fra weekenden – scan din facebook for indtjekninger såsom “Heidis”, “Bodegaen” eller endnu bedre “Detentionen” og giv dem et kald.
 4. I dag går solen først ned kl 16.23! (Aarhus tid). Dagen er dermed tiltaget med næsten en hel time mere end for bare en lille måned siden – wuhuu! Kan I lugte foråret?
 5. … okay, måske er det ikke helt forår lige om snart, men i det mindste bliver det ikke lortevejr hele ugen – det er da værd at tage med!
 6. Når du har fri, bliver andet afsnit af “Klædt af” vist 20.15 på DR3 – tænd dit tv og se nogle mærkelige mennesker være nøgne og uden ejendele, mens du hygger i din varme sofa 🙂
 7. Sidst, men ikke mindst, er det jo første gang nogensinde, at det er mandag d. 19. januar 2015, og datoen kommer aldrig igen (indsæt Dommedagsmusik og Hitchcock-skrig)… Hvad vil du have ud af den?

Personligt startede min mandag med morgensang, men det er ikke noget nyt, for det gør alle dage – jeg er lidt heldig jo.

"Let me sing you the song of my people..."

“Let me sing you the song of my people…”

Jeg sender hermed positiv mandags-karma til alle og håber, at det smitter af.

<3

Tagged , , ,

2 thoughts on “Mandag – ikke nødvendigvis så ringe endda

 1. Skalotteløg siger:

  Åååh, søde Joey 😀
  Tak fordi, du satte mandagen i et nyt lys. Og du har helt ret, det bliver jo ALDRIG mandag den 19. januar 2015 igen! Føler pludselig, jeg har spildt dyrebar tid… Og så var det bare en mandag… (Goddammit, fatalisttanker!)

En femmer for dine tanker...