Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Målet for min shopping i dag…

…er sko fra Oill, så hvis nogen ved, hvor de kan købes i Århus, må I godt lige give lyd.

De er i mange farver og modeller på nettet fra kun 300,- men jeg vil godt lige se dem IRL, inden jeg beslutter mig for at købe dem. Jeg har haft lidt for mange billige sko med dårlige såler som studerende. Mine fødder er blevet trætte af det pis.

Et par varianter, som jeg godt kunne være interesseret i.

Et par varianter, som jeg godt kunne være interesseret i.

Jeg synes, at de er rigtig fine på billeder, så jeg er lidt spændt på, om de findes i butikkerne til samme pris, og på hvordan de er at have i hånden. Og på foden, vigtigst af alt 🙂 Jeg forventer ikke fjerlette Nike Free såler, men stenhårdt, ubøjeligt og tungt plastik gider jeg ikke at købe.

Hvis nogen kender til links eller tips til gode sneakers under 500 kr., så modtager jeg dem gerne. ..Findes det overhovedet?

God dag <3

2 thoughts on “Målet for min shopping i dag…

  1. Christina siger:

    Nike factory store er så lækkert 😀 der er en i City 2, og det er muligvis sidste års modeller men de er lækre gode og gå i og billigere end normalt 😀

En femmer for dine tanker...