Lykken er også..

… at have en veninde, som midt i al sin egen arbejdsstress med nyt job og underbemanding alligevel har overskud og kærlighed til at sende mig en fysisk tanke

Se engang, hvad jeg fik leveret af InterFlora – de er et særsyn på disse

studiebolig-kanter:

<3

Joey var også svært begejstret

Jeg er uden tvivl über forkælet! Jeg tror nu, at pagnen bliver gemt til efter min opgave er afleveret – så har jeg noget at se frem til (…udover arbejdsløshed).

For mig er dette en virkelig fin gave at modtage, og det er helt overvældende. Jeg fortæller jer det egentlig bare for at sige, at det virkelig gjorde mig glad at få at vide, at der er nogen, som hepper på mig i alt det her speciale-ræs, hvor man meget hurtigt kan føle sig meget isoleret fra alle andre og den “rigtige” verden samtidigt med, at man ikke rigtig har tid til at se folk..
Så hvis du sidder derude og lige nu har en ven/veninde eller én i din familie, som du ikke har set i et stykke tid, fordi vedkommende har travlt, eller måske bare fordi I har travlt med hver jeres, så kommer der hermed en opfordring om at sende dem en tanke – ikke nødvendigvis med InterFlora (it’s pricy), men måske bare en lille SMS eller et opkald – det varmer helt vildt at vide, at nogen tænker på én, selvom man egentlig godt ved det i forvejen. 
Megen kontakt og kærlighed tages for givet i disse facebook tider, hvis du spørger mig.
Rigtig god weekend <3

6 thoughts on “Lykken er også..

 1. Skalotteløg siger:

  Åhr, for en guld-veninde! Hende har du været heldig med <3
  Og jaaa, arbejdsløshed kan jo KUN fejres med pagne!

 2. A + K = ♥ siger:

  Ej, hvor skønt og betænksomt!

  – Anne

 3. Post-Graduate siger:

  Det der, det er god stil! Åh altså, selv en kop kaffe hjælper jo på alting, når man sidder med specialet. Hold ud den sidste tid – når det er overstået er det næsten ikke til at fatte. Indtil et par uger efter, hvor man er LYKKELIG!

En femmer for dine tanker...