Jeg har lige indset noget vigtigt!

… Min far er fuld af l****! Og nu skal jeg fortælle jer hvorfor.

Han har nemlig altid sagt, at det kun er dumme børn, som keder sig.

imageI og for sig er det udsagn jo en motivator i sig selv til ALTID at forsøge at finde på noget, som man kan underholde sig med. Jeg tænker, at det har reddet ham noget snedig far-tid, måske med Tour de France, da jeg var yngre (well played, Sir).

Men.

Da jeg gik i første klasse, blev jeg rykket op i anden klasse. Fordi jeg kedede mig.

Er det ironi? Jeg ved det ikke, men det har taget mig tyve år at komme i tanke om.. (well played again).

Så ja, derfor er min far fuld af LØJER.

<3

… Siger din far også mærkelige ting?

6 thoughts on “Jeg har lige indset noget vigtigt!

  1. Jeg har slet ikke styr på alle de mærkelige ting min far siger. Men det er mange. Fædre er sære.

  2. Min far har altid sagt: ‘Man skal ikke gå nysgerrig i graven’ – og her mener han ift ALT, også sex! -Altså hvilken far lærer sin datter sådan noget? Hvor blev kyskhedsbælte, jagttegn og ‘du bliver ikke lukket ud før du er 30’ af? 😀

  3. Dennis Dyg siger:

    Din far lyder som en klog mand. 😀

En femmer for dine tanker...