Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Jeg, Grinchen… 1989

Jeg gjorde det vist rimelig klart forleden, at der er en del ting ved julen, som jeg ikke bryder mig om. Fx marcipan. Men har det altid været sådan?

Ja.

*Indlæg slut*

 

Okay, nej. Da jeg var lille, var jeg meget mere til alt det der julehejs. Og jeg har netop fundet et foto, som klart viser, hvorfor julen 1989 bare var federe for mig, og hvorfor julen 2015 nok ikke kommer til at kunne måle sig:

 

1989ish

1989ish

 1. Jeg har fået en bamse, som er dobbelt så stor som mig selv! …. Men ok, findes der egentlig bamser, som er 3,5 meter høje og vejer 150 kg? Næppe. Og hvis der gør, så ville min begejstring for den gave nok være lille…
 2. Jeg har nuttede, naturlige krøller
 3. Jeg er ligeglad med, at jeg er tyk, så jeg har sandsynligvis spist enorme mængder chokolade.
 4. Jeg har fået et flygel! Et fågging flygel! Hvor fedt er det lige? (..det er det røde mellem Bamse og jeg)
 5. Jeg har en fashionabel ternet nederdel. Hvor kan man købe sådan en i dag?
 6. Jeg har ikke spildt på min hvide trøje. Det sker jævnligt i 2015, og sikkert også Juleaften.
 7. Jeg har fået Bamse og Kylling i gave som hånddukker også! …Nogle gange kunne jeg virkelig godt bruge en hånddukke. Jeg mener, til at være sådan lidt passive-agressive uden det egentlig er mig, der siger tingene…
 8. Jeg har fået en ovn i gave – det er den, som Bamse og Kylling står ovenpå. En ovn! Min far byggede den til mig. Sejt, ikk? …Jeg kan ikke lave min egen ovn
 9. Jeg har fyldige øjenbryn. …Nå ja, det har jeg faktisk stadig. Suck it, millenial years!

 

Tagged , , , , , ,

4 thoughts on “Jeg, Grinchen… 1989

 1. Mor siger:

  Du var SÅ nuttet, denne aften totalt overvældet😉

 2. Skalotteløg siger:

  Julen var bare bedre, dengang man var ligeglad med, om man blev tyk af chokolade.
  PS, er det din mor? Hun er dælme pæn!

  • Kirlir siger:

   Faktisk er det min moster. Hun er vist omkring 18 år her og “Nyborgs bedste Sild” såvidt jeg er informeret 😉

En femmer for dine tanker...