Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Insta anbefaling <3

Jeg har fundet de bedste konti på Insta på det seneste, og dem MÅ du bare se…

LEGO MEETS CINEMA – det er en dansk pige, der står bag denne konto, men jeg er ikke sikker på, hvem eller hvor, jeg ved bare, at billederne er fantastiske! Alle de film, du kan tænke dig, i LEGO snapshot i perfekt opstilling. Hvordan gør hun det??? Jeg tror ikke, der er et eneste billede på den konto, som jeg ikke kan li’. Jeg har tilladt mig at kopiere et udsnit ind:

 

LEGO meets cinema

Fra LEGO meets cinemas Instagram konto

BEST OF LEGO Jeg har samme kreative person mistænkt for at stå bag denne lignende konto, hvor LEGO er afbildet i endnu flere skøre, sjove og fantastiske opstillinger – jeg får helt lyst til at lege med, selvom LEGO aldrig har været min ting.

Best of LEGO 2

Fra best.of.lego Instagram konto

FIREFIGHTERS – hvem elsker ikke brandmænd? Og hvem har ikke på et eller andet tidspunkt sukket efter de urimeligt pæne mænd i australske serier som “Livredderne på Bondi Beach”? Denne Insta har udelukkende australske brandmænd på menuen, og en gang i mellem indfinder der sig tilmed en hundehvalp eller en kattekilling foran en sveden sixpack.. What’s not to like, mate?!

Fra Firefightercalendars Instagram konto

Fra Firefightercalendars Instagram konto

 

TINTIN – jeg elsker nuttede dyr. Især med buskede haler. Denne konto tilhører egernet Tintins plejefar, som reddede baby-Tintin fra den visse død, og nu er Tintin et tam-egern, som bliver luftet i sele og bor hos en familie. Jeg er grøn af misundelse, selvom det selvfølgelig er bedst, når vilde dyr kan overleve vildt. Men det kunne han ikke, og han er SÅ NUTTET!!!

 

Fra Tintin the squirrels Instagram konto

Fra Tintin the squirrels Instagram konto

 

Har du nogen Instagram konti, jeg bare SKAL se? Kommentér endelig og spread the word.

3 thoughts on “Insta anbefaling <3

  1. Hvor er du sød!
    Jeg viderebringer rosen, for nr. 1 pragtfulde LEGO-nørd er vores kære lillesøster og nummer 2 er vores far 😀 Så du mangler blot at tjekke tinyLEGOtales ud, for at få vores mors ligeså skønne og eventyrlige univers med ❤️ 🙂
    Vi har netop været i LegoLand hele familien og der blev nørdet til den store guldmedalje.
    K og jeg samler jo også💕

    – A

En femmer for dine tanker...