Inspiration til Overspring !

Jeg er lige startet et nyt semester i skolen, og selvom det endnu er nyt og spændende altsammen, så kan jeg ikke se mig fri for en lille bitte overspringshandling en gang i mellem. 

Og så er det jo godt at vi har internettet!!

Jeg har herunder samlet nogle af mine ‘yndlings-overspringshandlings-internetsider’ samt et lille vaskeægte guldkorn til sidst (OBS! guldkornet er ikke auditorie-safe)

De sjove…

Først og fremmest er der jo Failblog, som er en klar yndling! Her er både ‘Fails’ og Wins’ og det er også her du finder ‘Failbook’, som er kategorien for kiksede statusopdateringer, sjove kommentarer og uheldige billeder.
9gag er en side der minder meget om Failblog, idet den også samler mange forskellige genrer, heriblandt kiks fra Facebook, sjove billeder og ikke mindst en masse memes.

Hvis du ikke ved hvad et ‘meme’ er, så har Failblog været så søde at lave en hel kategori kun til det, nemlig ‘Know Your Meme’, som er yderst informativ.

Et af mine favoritmemes er i øvrigt ‘Skeptical Third World Child’ som er her på billedet… Nok mest fordi det er et af de memes jeg rent faktisk forstår 🙂
På nyhedsfronten sker der jo nogle gange det, at man bliver træt af at læse Ekstra Bladets übersaglige artikler, hø hø, og sker dette også for dig, så kunne du jo smutte en tur forbi Rokokoposten istedet.
Det er som oftest hylende morsomt, og på ingen måde sagligt. Der er overskrifter som “Milena Penkowa stjal is fra iskerneboringer til drinks…”
Så om ikke andet kan man nogle gange få et tiltrængt twist på de aktuelle begivenheder.

De fangende!

De sider jeg har nævnt ovenover, egner sig fint til et lille smugkig, når målet blot er et par sekunders adspredelse. 
Men der er jo altså også sider, hvor man bare ikke kan andet end at blive hængende.. og de kommer så her.

Pinterest er en kæmpe tidssluger, men hold da op hvor kan man blive inspireret! 
Konceptet er her, at siden er en kæmpe opslagstavle, hvor man kan opslå ting og inddele i kategorier, se hvad andre har opslået og selv genopslå de interessante ting på ens egen ‘tavle’. Det lyder måske ikke umiddelbart så interessant eller simpelt, men prøv det! Det er meget nemt at blive fanget 🙂

Stumbleupon er en anden side, der er som skabt til overspringshandling. Det er gratis at blive medlem, og når man ‘signer up’, så angiver man min. 5 af sine interesser, fx mode, fotografi, kæledyr, mad og kunst, og så fungerer siden ellers som en slags roulette, hvor du trykker på ‘Stumble’-knappen, og så får du vist en tilfældig webside baseret på dine interesser. Jo bedre man er til at angive, hvor interessante man finder de viste sider, jo bedre bliver Stumbleupon til at vise dig noget som interesser dig. Genialt, ikke?

De inspirerende

Selvfølgelig er der også en masse forskellige blogs rundt omkring, som jeg bliver meget inspireret af. Lige for tiden kan jeg godt bruge en del tid på 500photographers, hvor man får lov at se et lille udsnit af forskellige fotografers værker, og så er der ellers linket videre til mere.. hvilket jo hurtig kan spise en god bid af din time !
Inden for Streetart genren, kan streetartutopia anbefales, da det er en rigtig fin side, hvor man kan blive helt opslugt af andres kreative indfald rundt omkring på gaderne i verden, og i samme sætning kan  walltowatch også nævnes. Man kan selvfølgelig også bare gå direkte til ‘Kongen af Streetart’ – Banksy fra England.

Guldkornet!

Og nu til det lille guldkorn jeg lovede… Jeg er lige for tiden FLAD af grin over den koreanske ‘kunstner’ PSY og hans dancemoves i ‘Gangnam Style’ sangen.. Du har selvfølgelig allerede set den, ligesom 112 mio. andre bare på Youtube, men hvis du ikke har set den endnu, eller du også elsker de her moves, så skynd dig at klikke på videoen ! .. Men ikke midt i timen, vel ? 🙂Tagged

En femmer for dine tanker...