Ingen sure voksne burde have internetadgang

Jeg har tidligere været inde på, at alt for mange, efter min mening, har adgang til internettet. Det er lidt en “use-your-powers-wisely” situation, som ikke alle kan tackle.

Kan I for eksempel huske dengang, hvor Imerco blev lagt for had, fordi deres server ikke kunne håndtere 16.000 husmødre på én gang? Eller dengang hvor vi i Århus fik en restaurant, som havde tænkt sig at servere (gisp!) kød?

Jeg synes at kunne fornemme lidt samme tendens i mit facebook feed i disse dage.

Jeg har, som de fleste andre, spillet Pokemon Go i et par uger nu, og jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skrive om det – for det gør alle andre – og jeg er lidt træt af at høre om det, ærligt talt.

Men ku’ vi ikke godt tale lidt om alle de sure opstød på Facebook i diverse opslag og kommentarer? Hold da op, hvor har nogle mennesker travlt med at gøre opmærksom på, at Pokemon Go er det DUMMESTE, der er sket nogensinde.

Joey er ikke imponeret...

Joey er ikke imponeret…

Jeg vil gerne lige først have lov at liste 8 ting, som ihvertfald er dummere end Pokemon Go:

 • Paradise Hotel
 • Jackass
 • Antivaccine bevægelsen
 • Cornrows til piger
 • Robinson Marlenes permanent makeup (kan I huske hende fra 2001?)
Marlene1

For evigt brun streg om læberne, tak.

 • Min bil med spejl og indbygget mascaraholder kun i FØRERSIDE-solklappen (nej vent, det er jo smart..)
 • Iphones, der kun holder strøm til 1 times poke-jagt.
 • At børn på 7 tæsker mig for hårdt i de der gyms..

Og nu, hvor det er slået fast, at der findes dummere ting, vil jeg gerne tilbage til pointen – hvorfor har folk så travlt med at nedgøre andre og påtale, at det de hygger sig med er dumt, latterligt eller spild af tid?

Der sidder ærligt talt en masse gnavne, tykke mennesker derude, som aldrig har lært, at hvis man ikke har noget fornuftigt/pænt/nødvendigt at sige, så bør man tie stille.

Nej, man skal ikke kravle over hegnet til en byggeplads som ved DTU. Nej, man skal ikke jagte pokemons på landingsbanerne i en lufthavn. Ja, Justin Bieber har også et behov for at få anerkendt sin tilstedeværelse i hver enkelt af døgnets 24 timer og 1.440 minutter, men han er også blot et menneske på livets vej, som leder overalt og vil træne Pokemons – FOR DET ER NOGET HAN HAR VAAAAAAAALGT.

…Og hvis du har valgt lakridskonfekt, strikketøj, Medova te, flødekager og en generel negativ indstilling til livet, så fred være med det. Please. Så lover jeg til gengæld at stoppe med at ringe til dig og sige “Aj, kom nu! DU GÅR GLIP AF NOGET PISSE SJÅÅVT!” – undskyld Sara, Daniel, osv… 🙂

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Ingen sure voksne burde have internetadgang

 1. Skalotteløg siger:

  Jeg synes, Pokémon GO er dumt, fordi jeg ikke kan være med. Og så fordi, nogle mennesker hellere vil jagte Pokémons frem for at være sammen med de mennesker, der er omkring dem, som ikke er med på moden. Men det er jo ikke spillets skyld, det er bare folk, der er dumme – ligesom dem, der tramper ind over gravsteder eller i private jordbærbede og andre gode steder.

  Det er folk, der er dumme. Både dem, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, bare fordi de er blevet besat – og dem, der brokker sig (så altså også mig til en hvis grad. Er bare bitter over at sidde og glo på folk med næsen i telefonen, når man forsøger at få en samtale op og stå… Jeg har ikke noget strikketøj at ty til i stedet, nemlig :/ )

  • Kirlir siger:

   Aj, det er da også vildt strengt! Hvem besøger dog sine venner for at lave alt muligt andet, tsk tsk…
   Det kan jeg godt forstå, at du er træt af. Men for os med Pokemon Go er det en ret social aktivitet – det er så hyggeligt at gå flere sammen på jagt 😂 Du må da se at få dig en iPhone, så tager vi på jagt.

 2. venterpaavinblog siger:

  Pokemon er herre hyggeligt i min bog – fatter ikke at folk, som alligevel ikke spiller, gider bruge deres energi på at tænke på det (:

  – K

En femmer for dine tanker...