Hørt på læsesalen #5

“Altså, jeg har bare sat både min SU og mit fritidsjob på hovedkortet..

..for så får jeg jo mit fradrag begge steder – det er da dumt kun at få fradraget det ene sted?”

Are you kidding me? …I don’t think she’s kidding..

Jep, super dumt kun at bruge sit fradrag én gang. Det fradrag man vel at mærke kun har én gang. Men det opdager hun jo nok til marts…..
Under normale omstændigheder kunne jeg godt have fundet på lige at prikke til hende og give hende et venligt råd, når jeg nu ved, hvordan det egentlig hænger sammen. Men, men, men…

– Ti minutter tidligere dissede hun en pige, der gik forbi med en muffin, fordi hun “vist ellers godt kunne tåle at skære lidt ned på kage” og de mellemliggende ti minutter blev brugt på at bagtale en pige fra hendes hold, som havde det med at være “lidt for langt fremme i skoene af én, som ellers ikke er for køn” og i øvrigt har “irriterende hår”, hvad det så end betyder.

Så hyg dig med din restskat, bitch.
Det må være dagens lektion i dårlig karma.

Tagged

2 thoughts on “Hørt på læsesalen #5

  1. Skalotteløg siger:

    Gotta love that Karma-bitch 😀

En femmer for dine tanker...