Hørt på læsesalen #3

“Hvad fanden er et konglomerat?…

..nogen der ved det? Hvorfor er der ikke et sted, hvor man kan slå sådan noget op? Fuck…. jeg dumper..”
Ja, hvorfor er der ikke et sted, hvor man kan slå sådan noget op?

.
.

Well, let me Google that for you…. 

Fra Wikipedia.. Og ja, hvis du ikke kender Wikipedia, så dumper du nok Uni.
At du heller ikke kender Google, får mig til at tænke, at du nok også dumper livet.


2 thoughts on “Hørt på læsesalen #3

  1. Skalotteløg siger:

    Det sagde han (hun? Aaarh, så ved man nok at Google findes til at finde billeder af RyGos….) bare ikke!

    Så slog du ham vel… Hårdt…?

    • KirLir siger:

      Haha, det var en fyr. Tja, jeg burde ved eftertanke nok have rejst mig fra min plads to borde væk og stukket ham en lammer uden at sige noget:) .. Men jeg tror simpelthen bare, at det var et klassisk eksempel på “eksamens-hjerne”, hvor man er så langt ude, at man også glemmer, hvordan man bruger en gaffel, haha:)

En femmer for dine tanker...