Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Har I forresten lagt mærke til…

at der sidder nogle meget forretningsorienterede husmødre rundt omkring i landet?

“Hvad snakker du om?” spørger du.
“Kahler..” svarer jeg.

Vi husker nok alle sommerens massehysteri omkring jubilæumsvasen (husk at udtale dette højtideligt), som alt for mange ville have fat i, hvilket resulterede i ramaskrig house-wife style med total mangel på (selv)respekt via offentlige svinere på facebook (ellers kan du se indlægget her).

Nu er den gal igen. Eller, det vil sige – Kähler er igang igen, men nu med den lille udgave af jubilæumsvasen, og der er vist nogle husmødre rundt omkring i landet, som har lugtet til en lille lunte eller taget et kursus i, hvordan man øjner store forretningsmuligheder i selv små ting. Som i små vaser. For der gik lige nøjagtigt 1 sekund fra salget af den lille vase startede, til de var udbudt til salg på Facebook og dba. Overalt, faktisk. Dette med teksten “200 kr eller byd 🙂 🙂 :)”.

Men det er dog ikke alle, som synes, at det er lige acceptabelt at forsøge at lukrere på andres hang til halvkedelige mainstream vaser:

Ååååh, hvor er det hårdt at være benhård business woman i dagens Danmark. Bare spørg Imerco! Jeg ser i øvrigt frem til, at alle de vreder damer fra i sommer husker deres løfte om at boykotte Imerco – der bliver jo helt dødt i midtbyen til julegaveræs 😉

Tagged ,

2 thoughts on “Har I forresten lagt mærke til…

  1. Skalotteløg siger:

    Hey, ny header 🙂 Den er pæn!

    Ejjj, men jeg bliver så træt af det. Jeg skal købe gaver i Imerco i år, så jeg glæder mig bare 😉

En femmer for dine tanker...