Happy Caturday once again!

Aaaaah – lørdag! Findes der nogen bedre dag på ugen? Det er bare ren hygge for de fleste, en tur i biffen, ud at spise, måske til fest eller en tur i byen med dansen på bordene… BARE IKKE HER!

Jeg bruger min lørdag på læsesalen, surprise! Men her er ellers også helt godt gang i den, skulle jeg hilse og sige. Der sidder 4 udvekslingsstudenter og diskuterer en rho-koefficient, en fyr spiser en leverdreng, en pige med en utrolig flot fletning har været på facebook i tyve minutter nu, og jeg sidder her og laver et blogindlæg, som egentlig skulle handle om katte. Det er vist meget godt, at vi ikke får løn for dette oder was?

Anyways, her er en video af min kat, Joey, som bliver drillet. Hvorfor? Fordi det er CATURDAY!! Og jo – min kat må gerne drilles, for han holder sig ikke tilbage selv.
I forgårs lavede han et ultra-hurtigt-lyn-speed-move og stjal et stykke kylling fra spisebordet lige for næsen af os, mens vi sad og spiste – jeg var i chok! Det resulterede så i, at jeg fik min kæreste overbevist om, at vi skulle lade som om, at vi spiste Joeys mad, inden han selv måtte få noget, for det ku’ måske lære ham noget om hierakiet i huset.. eller.. Christ, det lyder faktisk ret ubehjælpsomt, når man sætter det på skrift – ok, glemt det, streg det ud – jeg har ikke  siddet på gulvet og ladet som om, at jeg spiste min kats mad, for at give ham en lærestreg.. slet ikke…….. Ti stille og se videoen!

Videoen er et par år gammel, derfor kvaliteten..

God weekend derude <3

Tagged ,

2 thoughts on “Happy Caturday once again!

  1. Anonymous siger:

    Hold op han slår hårdt! Han må virkelig hade appelsiner, Hihi 🙂 🙂 det med maden er alt for sjovt, Hihi 🙂 🙂

En femmer for dine tanker...