Forsider og Bagdele: At arbejde på kontor

En klassisk “plus/minus” og  “godt og skidt” liste til folket – hvad har jeg erfaret efter godt to måneder “på pinden”

..At være “på sin pind” betyder i øvrigt “i sin fængselscelle”, hvis man har en anden slags kollegaer, men den kan vi tage en anden dag. Down to it:

+ søde kollegaer! Det er fedt, at sidde sammen med folk med vidt forskellige baggrunde og aldre, så man kan snakke om alt fra Allan Olsen, over kolonihaver til byture og fester.

– barbariske kollegaer, som vender toiletrullen FORKERT!! Dvs. med papiret ned langs væggen. Og NEJ, det skal IKKE diskuteres!

+ kantineordning! Yes, Sirs! Men den tror jeg, at jeg har blæret mig med… Pyt, I får lige et par pics alligevel..

Tarteletter, bøfsandwich, dampet fisk, flank steak...

Tarteletter, bøfsandwich, dampet fisk, flank steak…

– kantineordning…

IMG_1331

– kontorradioen… Jeg hører radio i 1 time og 10 min på vej til job, og i 1 time og 10 min på vej hjem fra job. Jeg hører også radio i +8 timer på jobbet, og jeg kan ikke garantere, at Taylor Swift, Meghan Trainor (?) og de andre som “rundfunk-voldtages” i et ulideligt, uforanderligt loop ikke får en flyveskalle, hvis jeg en dag møder dem. Hvorfor skal radioen også voldspille alt, der er nyt????!

+ min arbejdstelefon. Så kan folk få fat i mig også udover de +8 timer, som jeg er på kontoret, og jeg stresser faktisk mindre, fordi jeg selv har nemmere ved at få fat i andre.

– min arbejdstelefon… Det er faktisk ret vigtigt at slukke den, når man også kommunikerer med folk i Bangladesh og Hong Kong. Lesson learned.

+ personalegoder! Rabatter, samarbejdsaftaler osv. er for evigt et kæmpe win!

– personalegoder… Når de altså trækkes fra ens løn næsten en hel måned efter, at man har købt/forbrugt dem. Så har man jo glemt alt om dem og allerede planlagt næste måneds indkøb. Der må klart være en forældelsesregel, som jeg har overset…

+ kontor-konkurrencer! Jeg fik spontant indført “hvor-mange-ord-kan-du-skrive-i-minuttet-championship” og folk gik op i det med liv og sjæl. Jeg kan skrive 72 ord i minuttet på min arbejdspc, jeg har ikke prøvet på mac’en endnu. Kontor-champens rekord er 80 ord i minuttet. Hvor mange kan du? Prøv her 🙂

Tagged , , ,

3 thoughts on “Forsider og Bagdele: At arbejde på kontor

  1. 88 ord per minut! Og kun et forkert (et a for meget i “altså”)! Og så endda på et engelsk keyboard, dog indstillet til dansk. Booyaah! Det der maskinskrivningskursus fra 7. klasse kunne tydeligvis betale sig… (Det ‘falske’ keyboard er også med til at narre fjenden her i Paris, hvor jeg arbejder – ingen låner spontant min computer!)

  2. EEEJ, hit med den katinefrue og send hende herhjem.

    – Anne

En femmer for dine tanker...