Forresten, så er der sket en masse…

Jeg har sagt op. 

Jeg har sagt farvel til mine gode kollegaer gennem 8 måneder. Det var ikke sjovt. Jeg føler, at jeg svigter nogle mennesker, som jeg godt kan li’. Men det er for mit eget bedste.

Jeg startede på et nyt job i torsdags

De gav mig både blomster i krukke og vase og mit helt eget kaffekrus.

Vi drikker meget kaffe.

Jeg er glad.

De gav mig også en arbejdstelefon. Jeg tænkte øv.

Men telefonen ligger i skuffen på kontoret, når jeg har fri, og er egentlig mest til, hvis jeg gerne vil arbejde hjemme.IMG_0418

Nick købte Toblerone og Kinder til mig i Tyskland samme dag. Han kender mig vist.

IMG_0417Jeg er rigtig glad.

Jeg vil meget gerne fortælle mere, men det har været en laaaaaang uge, så jeg er lidt træt. Og ja, jeg har fået de første jokes om, at mit første bonusmål vel bliver, at finde 6,2 milliarder. Men det skulle jeg nu nok kunne klare ovenpå sådan en Toblerone 😉

Tagged , , ,

5 thoughts on “Forresten, så er der sket en masse…

 1. Skalotteløg siger:

  Wow, så sker der da noget! 😀
  Med dig inden for murene, føler jeg mig nu lidt tryggere ved det hele. Kom så, Kir – få vendt den skude! 😉

 2. Kæmpe high-five for at du har mærket efter, hvad der var det rigtige for dig! Og kæmpe high-five for at du kaster dig ud i det! Tillykke med den nye stilling! Har desværre ingen sjove far/onkel-jokes omkring SKAT, men det kan samtlige mennesker i Danmark nok klare for mig 😉

  • Kirlir siger:

   Tak, det trak virkelig tænder ud:) Heh, du har helt ret – ALLE har en holdning/joke/kommentar, men jeg ka’ ta’ det;)

 3. […] uger siden jeg forlod dette job for at tage tilbage, til hvor det hele startede. Det føltes som at komme […]

En femmer for dine tanker...