Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Fordi alt har brug for behårede løg!

Også din “kat”.. eller hvad?

 

Jeg elsker japanere. Hvordan kan man andet end at holde af dem, som gav os alle sushi og Hello Kitty? Men ligesom Hello Kitty er lidt creepy grundet den manglende mund, er det heller ikke alt andet fra Japan, som er perfekt.

Se fx denne skønhed jeg fandt på nettet forleden – spørg mig ikke hvordan jeg fandt den, for alt på siden er på japansk, og jeg aner ærligt talt ikke, hvordan jeg kom derhen, men se den lige alligevel:

 

Kattetaske1

Mit første indtryk var bare WOW! Nogen kan sit kram – det ligner jo filme’ en ægte kat, ikke? Men det er det ikke!

Kattetaske2

———————————————- Det er en taske!

Og ikke nok med, at den har knurhår, snude, realistiske ører og farver – den har også en feature, som katteejere ser og kender lidt for godt:

 

kattekogler

Jep, tasken er så realistisk, at den er udstyret med kattekogler. Hvad skal jeg sige? Det behøver vel ikke nærmere udpensling. K-A-T-T-E-K-O-G-L-E-R in your face!

 

Kogler eller ej – jeg gad VIRKELIG godt eje en taske magen til, så hvis der sidder nogen derude, som kan japansk og kan hjælpe med at hooke mig op med en kattekogletaske, så sig endelig til, for Google Translate gav mig dette yderst hjælpsomme svar, da jeg kørte websideteksten igennem:

Ih, tak. Meget hjælpsomt..

Ih, tak. Meget hjælpsomt..

 

Så ja, hvis nogen derude kan det japanske udtryk for “jeg vil gerne købe den der taske, selvom den har behårede løg”, så ved I, hvem I skal skrive til. Mig, altså.

Tagged , , , , , ,

En femmer for dine tanker...