Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Færingen bruger GPS og iPhone

Hvis man er ude at cykle og lige ved at fare vild, så er det jo godt, at man har GPS i sin iPhone… Ikke?

Forleden skulle jeg besøge en veninde i en del af Aarhus, hvor jeg ikke har tilbragt så meget tid igen, så på vej derhen, kunne jeg ligeså stille fornemme, at jeg var ved at fare vild. Ikke fordi Aarhus er så stor igen, men der er altså også gader i midtbyen, som hænger en lille smule ulogisk sammen… in my opinion
Heldigvis havde jeg jo min iPhone med mig, så i et forsøg på at komme det uundgåelige i forkøbet hev jeg den op ad tasken og åbnede Google Maps.
28 % strøm stod der i højre, øverste hjørne af skærmen – Perfekt, tænkte jeg. Men ak, idet jeg havde indtastet min destinationsadresse og trykket START, kom den lille roterende djævle-cirkel frem, som betyder, at spillet er ude – strømmen er gået og du har tabt.. 
They see me rollin’, they hatin’…

Jesus, jeg hader, når det sker! Og det er altid i de situationer, hvor det bare ikke må ske!! Færingens reaktion var den følgende:

1. Denial 2. Disbelief 3. Cry and call out for mommy….

Så ja, I gætter helt rigtigt – jeg satte mig dernæst på en trappesten og ventede på Dødens komme, for det der med at spørge om vej er jo sooooo last century, ikke sandt?
Utroligt, hvor afhængig man kan blive af elektronik.. Jeg kender mange en del (okay, nogle) børn idag, som stensikkert ikke havde overlevet 90’erne – men lad os snakkes ved om det en anden dag 😉

Tagged ,

2 thoughts on “Færingen bruger GPS og iPhone

 1. Ditte siger:

  Haha fedt! Og trist selvfølgelig også xD fed sang by the way . Hvordan kom du så hjem?

  • KirLir siger:

   Ja, mega trist 🙂 Min iphone trænger vist egentlig til en tur til rep, men det er bare så svært at undvære den?!
   All jokes aside så endte jeg selvfølgelig med at spørge om vej.. Det føltes en kende unaturligt og ikke som noget jeg er vant til, men jeg kunne jo ikke stå der hele dagen 😉

En femmer for dine tanker...