Er jeg den eneste..

..Som er über excited over, at det er Cupertino Day? 🙂

Say what? Cupertino Day er et selvopfundet udtryk for den dag, hvor der er Apple event – hvilket er i dag! Det vil sige, at den nye iPhone rimelig sikkert bliver præsenteret, måske i to fysiske størrelser, helt bestemt i flere software- og hukommelsesvarianter og måske også med et tilhørende armbånds-device. Jeg glæder mig! Og jeg sidder bestemt klar ved live-stream fra kl 19.00 i aften – This is my Academy Award!! 
Hvis du interesserer dig for det, kan du læse mere om event’et på fx Wired, og der er mulighed for at se livestream i aften på Apples side her 🙂
Billede fra Apples live-stream side.
God dag derude <3

Tagged ,

2 thoughts on “Er jeg den eneste..

  1. Jeg er lige så spændt som dig. Sidder så spændt og følger med til alle events. Elsker dem! Men savner dog Jobs til at præsentere. Han fik bare det helet til at lyde meget mere fantastisk og fik mig til at tænke jeg bare MÅTTE have det hele. 🙂 Er spændt på den nye iPhone håber de viser den. 🙂

    • KirLir siger:

      Åh, det er godt at høre 🙂 Ja, Jobs var virkelig et ikon – han kunne noget helt særligt i forhold til personlig branding og gav det lige det dér ekstra:)
      Tror bestemt vi får den nye iphone at se! De plejer jo hver gang at indlede med nogle salgstal og andre statistikker, og så siger taleren “Oh, and one more thing…” og så bliver der HELT stille, og BUM – ny iphone!! Men læg lige mærke til teksten under uret på apple’s billede. I år læser den “..and so will a whole lot more..” Så i år er det vist ikke kun “one more thing” vi får at se 😉 🙂 I’m so excited!

En femmer for dine tanker...