Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kirlir.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

En ny blogger er født!

Dette er mit første indlæg på min helt nyfødte blog, jubi!

Jeg har længe gerne villet have en blog, men hvor starter man lige, og hvad skal den handle om?

I stedet for at lade det blive ved tanken, har jeg nu besluttet bare at give det et forsøg, for som Facebook siger: – ‘Alle succeshistorier starter med beslutningen om at give det et forsøg’ og vi ved jo allesammen, at de mest ægte og brugbare citater stammer fra Facebook.

Anyways, bloggen kommer til at handle om mig og de ting jeg går og laver, herunder studie, kreative udfald på lærreder og komfurer, måske et foto fra mit superseje kamera i ny og næ, og så ellers bare de ting jeg har på hjerte og de ting jeg ønsker mig, for naturligvis kommer bloggen også til at handle lidt om mode og tøseting. Men jeg advarer på forhånd – jeg er lidt af en gadgetFREAK, og der er rigtig mange ting jeg begærer.

Vi snaves,

KirLir

Tagged

En femmer for dine tanker...