En lille lummer forsker?

Som I nok ved, er jeg ved at skrive speciale. Jeg skal ikke kede jer med detaljerne (..i dette indlæg ihvertfald), men jeg faldt over noget, som bragte en lummer type frem i mig…

En del af min opgave skal angå Organisationsteori og i forbindelse med min research af mulige emner, er jeg faldet over en forsker, som hedder… wait for it…. Ta da daaaaaa  – – – Fisse. 
No shit – ærligt talt og helt uden at lyve – der findes en forsker, som hedder Fisse til efternavn!
At han så ikke er dansk og derfor sikkert aldrig er blevet drillet (før nu), hører måske med til historien. Men stadig – F-I-S-S-E!

My gawd’ – er det lige en ‘snas’ over, hvad min infantile hjerne kan kapere? Ja. Og var min første tanke, hvordan i alverden jeg får ham Fessor Fisse ind i min opgave? Ja.
Var min næste tanke monstro så, at det kunne være sjovt at henvise til Dr. Fisse et sted i opgaven, hvor det SLET ikke giver mening blot for at se, hvorledes min vejleder vil komme omkring at stille følgende spørgsmål til min meget seriøse eksamen: “Øøøh, du har valgt at henvise til.. Øh, hrrm.. Til.. Fisse på side 47 – Hvorfor?”
Cirka der vil jeg nok være så flad af grin, at jeg ikke vil være i stand til at svare. Men én ting er sikkert – det ville være EPISK!

4 thoughts on “En lille lummer forsker?

  1. rijaH siger:

    OMG dooooo it! Just for the fun ang giggles ;D Ville dog så være nederen hvis de ikke opdager det… Til gengæld ville det være sjovt at vide ens speciale indeholde guldkorn fra Fisse(n)

  2. Anonymous siger:

    Sikke en uheldig mand! 🙂

En femmer for dine tanker...