En flot måne og lidt hjælp fra iPhoto

Forleden havde vi en rigtig flot nat, hvor der var mange forskelligtformede skyer og en usædvanligt lysende måne.

Jeg har ikke det ‘rigtige’ udstyr til at fotografere om natten, da jeg hverken har tripod eller andet end en standardlinse til mit dejlige kamera, men jeg forsøgte alligevel, og bagefter har hvert billede fået en tur igennem iPhoto, som jo ikke koster noget, hvis man har en MacBook.

Først er det originale, uredigerede billede sat ind, og lige under kommer så den redigerede version.

Det jeg synes er interessant, er hvor forskellige udtryk man kan få frem, og hvor meget man egentlig kan ændre på et foto, bare ved at benytte et super simpelt ‘gratisprogram’:

Originalt foto 2

Redigeret foto 2
Originalt foto 3
Redigeret foto 3

Originalt foto 4
Redigeret foto 4

Tagged ,

En femmer for dine tanker...