EBAY GULD: Double Pearl Earrings – flotte øreringe med dobbelte perler

Jeg har netop fået et par super flotte øreringe hjem – og de kostede kun fem kroner!

Jeg bliver altid overrasket over, hvad man egentlig kan få for pengene på eBay – se engang dette fine par øreringe, som jeg lige har fået ind ad døren i dag. Det tog kun 10 dage fra bestilling til ankomst, selvom de kommer helt fra Kina!
De kan stadig fås lige her til ca 6 kr. inklusive forsendelse til Danmark. Mine er sart lyserøde og hedder “Pink” når du bestiller.
Men husk lige en ting – der er ingen garantier vedrørende nikkel! Jeg aner ikke, om der er regler for det i Kina, og om de i så fald bliver overholdt, men her er hvad jeg plejer at gøre med billige smykker (og dem har jeg mange af…)
Det er ret simpelt: Sæt øreringene fast i nogle tøjklemmer, og mal så alle metaldele med gennemsigtig neglelak – så er der intet, der kommer i direkte kontakt med din hud, og der skulle dermed ikke være nogen fare for et udbrud af nikkelallergi. Det har virket fint for mig ihvertfald;)

Tagged , , ,

2 thoughts on “EBAY GULD: Double Pearl Earrings – flotte øreringe med dobbelte perler

  1. Anonymous siger:

    1000 tak for tip – sike søde ørenringe, har lige bestilt to par.
    Smart med lak på – det har jeg hørt før med bukseknapper i jeans, så det ikke kløer på maven, hehehehe.

    • KirLir siger:

      Det var så lidt, er glad for, at du kunne bruge det 🙂 Jeg har ikke hørt om det med bukseknapperne før, men det giver da bestemt mening 🙂

En femmer for dine tanker...