Det er helt okay…

… at sidde hjemme på en lørdag aften og skrive speciale, imens de andre fester… Så længe man har Ben & Jerry’s altså <3
Her er det mine to yndlings – Chocolate Fudge Brownie og Chunky Monkey, oh my – de er virkelig gode, og især sammen! Jeg var jo så heldig at få isene til næsten ingen penge, og det får dem bestemt ikke til at smage dårligere 😉

Har du nogen yndlings-is? En variant af Ben & Jerry’s eller er der en helt anden is, som er værd at prøve?

God aften derude!

8 thoughts on “Det er helt okay…

 1. Cæcilie siger:

  Lidl har nogle pindis der hedder Choko Crisp og Strawberry Crisp – de to varianter er mine absolutte favoritter! Dog er de ret kalorieholdige, og jeg bor ikke vildt tæt på den nærmeste Lidl, så de is jeg oftest har i min lille bitte fryser, er Twister Mini. 45 kalorier, og så smager de friskt og lækkert 🙂

  • KirLir siger:

   Choko crisp lyder viiiildt lækkert! Jeg har faktisk ikke været i Lidl i et par år, men måske jeg skulle lægge vejen forbi en af dagene 😉 Jeg er faktisk ikke så meget til sodavandsis, men om sommeren kan jeg også godt have de der SunLollys i fryseren – de er også gode 🙂

 2. Anonymous siger:

  Ååååh det lyder sku lidt kedeligt,men hvis du har tarvlt er du jo nød til det. Lækker is!

 3. A + K = ♥ siger:

  Man kan få astronaut på ‘box’ nu – det er ret fedt!

  – Kit

 4. Birgitte B siger:

  Magnum – klassiker og stadig god! 🙂 ellers er jeg mest til sorbet is, gerne italiensk. Der er bare lidt langt til Rom 😉

  • KirLir siger:

   Magnum, ja helt sikkert! Jeg føler mig bare altid lidt snydt.. Hvis man køber dem enkeltvis, er de virkelig dyre! Og i en box er de pludselig bare så små..
   Jeg må skrive “spise is i Rom” på min bucket list! 😉

En femmer for dine tanker...