Derfor er jeg i virkeligheden en (sur) gammel dame #3

 • I går drillede min iPhone. Jeg forsøgte at løse problemet ved først at ryste den og dernæst banke på glasset med en kno. Det hjalp ikke.
 • Samme ryste-og-banke-teknik var i morges akkurat ligeså uanvendelig, da fjernbetjeningen ikke registrede mine tryk. Jeg forstår det ikke?
 • Men jeg var sur!
Joey er altid flink til at udtrykke mine følelser…
 • … hvilket ikke blev bedre, da jeg kom ind på skolen og først EFTER at have tanket mig en latte i kantinen opdager, at jeg har glemt mit f****** kort, så jeg ikke kan betale 🙁
 • Kantine-pigen prøvede at være sød.. “men vi har lige haft studiestart, og jeg kan ikke gå og give kredit til alle, der siger, at de går her” …Nej, det forstår jeg sådan set godt, men du kunne sgu’ da godt give kredit til mig! Jeg har trods alt gået her i 5 år, hvilket vi jo allesammen ved, medfører særstatus… Nej? okay så.. 🙁
 • Dermed – ingen kaffe, men en iPhone der driller – så er vi ligesom i gang!
Håber din dag har været bedre! 
Tagged

4 thoughts on “Derfor er jeg i virkeligheden en (sur) gammel dame #3

 1. Skalotteløg siger:

  Så hun ville hellere hælde den i vasken end at give dig kredit og håbe på, at du kommer med pengene i morgen? (Eller servere lunken 2.håndskaffe til den næste I køen?)
  Sådan nogle mennesker forstår jeg ikke…

  • KirLir siger:

   Ja, noget i den stil. Jeg har prøvet det samme før på Statsbiblioteket, hvor jeg havde smurt et rundstykke og hældt mælk i en kop kaffe – det blev hældt ud og i skralderen.. 🙁 men det er jo nok bare en politik de har. Men træls alligevel!

  • Iben siger:

   Har selv arbejdet i fødevarebranchen af den slags og vi har desværre ikke noget valg. Man vil virkelig gerne være sød og forstående og stole på folk, men alt for mange er nogle ondskabsfulde griske sataner, der hurtigt ser en mulighed for at gentagende gange få gratis mad/drikke. Så man er nødt til at skære alle over én kam og sige nej :/

  • KirLir siger:

   Ja, det er klart, man er nødt til at stå fast på sine politikker selvfølgelig. Det skal også lige siges, at jeg normalt ikke behøver betale for mit kogte vand i kantinen, så lidt service får man da 😉 Aj, de er skide søde, og jeg forstår det så udemærket 🙂 og jeg kunne SNILDT forestille mig, at der findes alt for mange snydere derude! 🙂

En femmer for dine tanker...