Derfor er jeg i virkeligheden en (sur) gammel dame #1

Joey hjælper lige til ved at illustrere min grundfølelse…

 • Jeg har lyst til at råbe af folk, som overhaler mig op ad bakke på deres el-cykel.. Det tæller ikke!!
 • Jeg vil på en måde gerne selv have en el-cykel.. Viborgvej i Aarhus er en bitch! (tror du mig ikke? 76 højdemeter på 2,7 km – se selv her)
 • Jeg har det stramt med folk, som tager deres små børn med i Bilka.. Det er synd for børnene – de skriger og vil hjem, eller have slik – eller hjem og ha’ slik!! Det er også synd for dig som arbejds-udkørt forælder, som alt for hurtigt får opbrugt dagens nej-kvote og det er meget synd for mig.. Bare fordi..
 • Men jeg elsker at handle i Bilka – jeg er der næsten hver dag. Er det pinligt? I think not! Men det har bestemt old-lady potential.
 • Apropos cykling – det kan gøre mig decideret hisSY (godt ord, ikk?), når mine med-cyklister ikke viser korrekt af, eller slingrer fordi de SMS’er – er du ude på at slå os begge ihjel, hva’ba? Skarn!
Er du også nogen gange en sur, gammel dame? 🙂 
Tagged

4 thoughts on “Derfor er jeg i virkeligheden en (sur) gammel dame #1

 1. Cæcilie siger:

  Viborgvej ER en bitch! Har godt nok kun gået op ad den, men stadig. Og Bilka ER bare nice. De har jo alt!!

  • KirLir siger:

   Jamen det er så rigtigt! Og som dagens indlæg siger, så har de fx også Ben & Jerry’s til 35 kr.. hvis det ikke er at have ALT, så ved jeg snart ikke, hvad er 😉

 2. Anonymous siger:

  Er el-cykler en ting i Århus? I er mærkelige derovre 😉

  • KirLir siger:

   Åbenbart? Der er åbnet en butik med dem inde i byen, og jeg ser nok to elcykler på min rute hver dag, og det er altså ikke kun ældre mennesker, som har dem. Jeg har især lagt mærke til mor-typer, der suser forbi med hjelm og rolling bagpå. Det er ret fint;)

En femmer for dine tanker...