Der er grænser for…

..hvor længe gammel vin på nye (silikone)kander kan smage godt.

Paradise blev simpelthen for kedeligt! Sorry, men jeg kunne ikke holde det ud i længden. Det er det samme koncept som alle de andre år, og det havde jeg så absolut også forventet, men jeg har åbenbart ikke tålmodigheden til det længere. Og så tror jeg også, at det er alderen, der trykker. Jeg var simpelthen nødt til at slukke, da der var ved at være action på skærmen, for jeg havde lige siddet med tanken om, at mange af deltagerne jo et eller andet sted bare er børn. Dumme børn, javist. But still.. Og man ser altså ikke på dumme børn, der boller på tv. Jeg gider ihvertfald ikke. Sorry.

Fyrene paradise 2015

Tagged , , ,

2 thoughts on “Der er grænser for…

  1. Jeanette | Villa Villekulla siger:

    Åh, for filan … Jeg slap også taget i PH efter halvanden uge denne gang, men det var nu mere af tidsmæssige og familiære årsager. Men rart nok at læse at man ikke er gået glip af det helt store (burde jo ikke komme bag på mig, but still … )

    Tror bare jeg lader Viaplay være Viaplay så 😉

    • kirlir siger:

      Ja, Viaplay ligger også stille her i huset for tiden.. Medmindre der er fodbold, selvfølgelig:) håber stadig på at finde en god recap side et sted, men tvivler på det 🙂

En femmer for dine tanker...