Den perfekte taske? Help wanted!

Søde damer og smukke piger – jeg kunne godt bruge jeres hjælp. Jeg mangler noget inspiration til “den perfekte taske til jobbet”, og jeg håber lidt, at I gider komme med et input?

Sagen er jo den, at jeg (som I ved) ikke længere er studerende, og ovre er nu de dage, hvor jeg er tvunget til at eje tasker, hvor der er plads til både MacBook, bøger, madpakke og den nordkoreanske hær.

Den netop nævnte slags tasker ejer jeg så til gengæld i overflod – tjek fx lige denne yndighed:

Min kattetaske er Miriam-approved

Min kattetaske er Miriam-approved!

Men nu er det tid til noget nyt. Selvom jeg endnu ikke har landet drømmejobbet, synes jeg alligevel, at jeg har en valid undskyldning for at shoppe, for I ved.. øh.. det er jo altid godt at visualisere, at man går på job med sin nye taske… og sko.. og.. – jeg vil bare gerne have en ny taske, okay?

Og det er her, I kommer ind i billedet, for I plejer at være rigtigt søde til at kommentere, og jeg håber, at I vil være behjælpelige. Jeg har liiiiige et par kriterier:

 1. Der skal være plads til en dayplanner, en mindre notesbog og en standardstørrelse pung (eller ihvertfald bare to af tingene)
 2. Helst ikke for vilde farver – på trods af kattetasken (<3) er jeg faktisk ret konservativ (læs: kedelig) i stilen
 3. Så heller ingen frynser, perler eller frynser med perler! (hvad er der med de frynser?)
 4. Og en lidt vigtig ting: Jeg kunne aldrig drømme om at give mere end 2500 kr. for en taske. Og de 2500 ser jeg heller ikke lige ske foreløbig.. hah!

Jeg har kigget på denne her fra danske Adax, og jeg er lidt vild med den, da der også medfølger en lang rem, så den kan blive til en cross-body:

Adax Panter med kalveskind på den ene side og farvet kopels på den anden. 2.299 kr.

Adax Panther med kalveskind på den ene side og farvet kopels på den anden. 2.299 kr.

Men altså, der er jo stadig plads til alt for meget. Eller hvad? Dernæst er den virkelig dyr.. MEN! Jeg har fundet den til 1.400 på en anden side – linket er her.

Hvad siger I?

Det ville være virkelig fedt, hvis I kunne nævne mærke/model eller linke til en shop eller et blogindlæg med jeres egen yndlingstaske, eller én I ønsker jer – for jeg mangler som sagt noget inspiration. …Damer – vis mig jeres tasker!

Han vil også gerne se jeres tasker.... men de tasker behøver I ikke linke til...

Robert vil også gerne se jeres tasker…. men de tasker behøver I ikke linke til…

Hvad tænker I?

<3

Tagged , ,

12 thoughts on “Den perfekte taske? Help wanted!

 1. Helle siger:

  Jeg havde selv samme problem for et par måneder siden – via Trendsales fandt jeg en ny Marc Jacobs Classic Q Hillier (lille model) til 2000 kr, fordi den var et fejlkøb. Der kan være de ting i du nævner, og så er den bare klassisk og lækker i kvaliteten. Jeg valgte en sort, men den lysebrune/grå er også nice.

  • Kirlir siger:

   Åårh ja, den er dælme også fin! Tak for input, jeg tror i det hele taget jeg skal lure lidt mere på MJ.

 2. JepsenIpsen siger:

  Jeg synes adax tasken er rigtig flot! Til 1.400 et skide godt køb, ville aldrig give fuld pris selv for den. Men køb da den! Eller prøv at kigge efter Michael Kors på TS, de er Nice.

  • Kirlir siger:

   Du har nok ret i, at det er et godt køb til prisen, men jeg må hellere lige tænke over det lidt endnu 🙂 MK har helt sikkert nogle pæne tasker, men jeg kan nok bedst li’ de store shoppere og så de helt små crossbodies, men måske jeg bare skal kigge lidt mere 😉

 3. Cæcilie siger:

  Har traumer over kattetasken. Min lærer i oldtidskundskab på gymnasiet havde den, og hun var sådan en Dolores Umbridge-type, så hun og tasken kombineret var pisse uhyggeligt.

  • Kirlir siger:

   Nooooo, Cæcilie! Hvor forfærdeligt! Det er en af mine hadepersoner, så jeg kan virkelig godt følge dig.. Puuha… Men jeg er heldigvis sød, når jeg er ude med tasken, haha 😉

 4. Irene siger:

  Sort for er en dårlig ting. Min kollega siger tingene “forsvinder” i det sorte.

  • Kirlir siger:

   Haha, den skulle jeg lige læse to gange – “for” burde staves med h eller sådan noget, det er fhorvirrende! Tak for input – det kan jeg egentlig godt følge.
   og Hej mor 🙂

 5. Skalotteløg siger:

  Kan slet ikke se, hvorfor kattetasken ikke kan fungere ude i jobverden? 😉
  Jeg er pisse nærig, så giver aldrig mere end 400 for en taske. Til gengæld har jeg mange (som jeg så aldrig bruger… Flot…)
  Køber mine på Asos eller Dorothy Perkins 🙂

  • Kirlir siger:

   🙂 Det er også bare mig, der er fjollet, ikke? Altså, jeg ville måske ikke lige tage den med til jobsamtale, men den kunne helt sikkert komme med på job – den er jo tit med på shopping og cafe 🙂
   Jeg har også en del tasker i den prisklasse og det er ligesom om, at de bare ikke kommer ligeså meget ud.. Måske de ikke er lækre nok i længden? Jeg har faktisk 3 tasker fra Asos, men kendte slet ikke Dorothy Perkins, så nu er du skyld i, at jeg sidder og kigger på kjoler i stedet.. Æijsh!

 6. AnnBi siger:

  Jeg synes kattetasken er The Shit! Men for en lidt mere business kunne du prøve at kigge efter brugt Mulberry? De er smukke.

  • Kirlir siger:

   Tak, altid dejligt at få bekræftet sin “stil” 😉 Jeg er faktisk ikke rigtig til Mulberry, jeg tror der var for mange på min skole, som havde en, men tusind tak for dit input! 🙂

En femmer for dine tanker...