Bilka og Friis & Co…

Ja, så kommer det altså til at handle lidt om Bilka igen 🙂
De har nemlig fået en masse forskelligt i biksen fra Friis & Co., og sælger det i denne uge for 30, 50 og 100 kr.

Se engang hvad jeg fandt derovre for 100,- i alt:

Først og fremmest fandt jeg en lille fin mobiltaske til min iPhone – den er virkelig flot rød, har en snert af et Chanel look med guldkæden kombineret med læderstrap, og så passer den lige rundt om halsen.

Derudover fandt jeg nogle rigtig fede læderhandsker!

De kommer så tæt på farven ‘Electric Blue’ som overhovedet muligt, og det er jo en af de helt store farver i efterår/vinter-kollektionerne rundt omkring.

Sommeren er jo alligevel ved at gå på hæld, så lige nu glæder jeg mig lidt til at det bliver en lille smule køligere – bare så jeg kan have mine nye seje handsker på, når jeg skal cykle i skole. Jeg er faktisk overbevist om, at de vil hjælpe mig til at cykle en anelse hurtigere – det ligner jo racerhandsker 🙂

Tagged , ,

2 thoughts on “Bilka og Friis & Co…

  1. Jeg har selv sådan nogle uforede bil-handsker (dog Adax). De er så tynde og fode, og fordi de er uforede, kan jeg faktisk ret godt betjene min iPhone med dem på, fordi læderet leder på den rigtige måde! Har du også afprøvet det?

En femmer for dine tanker...