Bedste Burger i Århus??

Ja, som overskriften lyder – hvor finder man den bedste burger i Århus??

Lad os bare springe McD, Burger King og Sunset Boulevard over – det giver ikke rigtig mening, at have dem med her.
Men jeg vil godt lige give en helt kort beskrivelse af de to steder i byen, hvor jeg har fået den bedste burger!

fra sharkspoolhall.dk

Sharks Diner – Amerikansk diner atmosfære for alle pengene, og det er ikke mange (altså penge)! Indretningen er gennemført, betjeningen er hurtig og smilende, maden er ikke dyr og den sidder lige i skabet i forhold til konceptet. Det er virkelig lækkert, at deres burgermenu er bygget op sådan, at man først vælger hvilken slags burger, dernæst hvilken slags kartoffel og til sidst hvilken slags dipping. Der er rigtig god mulighed for at variere, og der er helt sikkert noget for enhver smag!
Dineren ligger på Frederiksgade 25 – oven på Tiger.

fra carlton.dk

Restaurant Carlton – her slipper du for slasket agurk og våd tomat! Det var egentlig en ret simpel burger, opbygget med pickles, rødløg og cheddar og diverse dressings. Den var virkelig god! Er man til pomfritter, er der også nogle super lækre med som tilbehør. Der var også en hyggelig atmosfære på restauranten, men man kan godt liiidt få fornemmelsen af, at der egentlig er lidt for fint til at blive serveret burgere, men så kan man selvfølgelig også bare tjekke resten af menuen ud, som også så virkelig lækker ud!
Restauranten ligger på Rosensgade 23, lige ud til torvet.

Min favorit er klart Sharks, men hvor det nok mest er et frokoststed, fx i forbindelse med en shoppetur, ville jeg vælge Carlton til aftenhygge med burger i lidt mere rolige omgivelser.

Kender du nogle burgersteder i Århus, som er et besøg værd?

Tagged ,

En femmer for dine tanker...